Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicolae Manea, pe ultimul drum. Fostul rapidist a fost inmormantat joi, condus de numerosi oameni din fotbal

Adevărul Adevărul,
Nicolae Manea, pe ultimul drum. Fostul rapidist a fost inmormantat joi, condus de numerosi oameni din fotbal

Dupa ce a murit in dimineata zilei de luni, rapus de cancer la ficat, Nicolae Manea a fost inmormantat in cursul zilei de joi. Alaturi de fostul jucator, antrenor si oficial rapidist s-au aflat mai multi oameni din fotbal. continuă pe Adevărul

FOTO Nicolae Manea, pe ultimul drum. Fostul rapidist a fost inmormantat joi, condus de numerosi oameni din fotbal

Dupa ce a murit in dimineata zilei de luni, rapus de cancer la ficat, Nicolae Manea a fost inmormantat in cursul zilei de joi. Alaturi de fostul jucator, antrenor si oficial rapidist s-au aflat mai multi oameni din fotbal.

Adio, Nicolae Manea. Fostul rapidist a murit din cauza cancerului la ficat

Nicolae Manea a murit, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, din pricina celei numite boala secolului: cancerul la ficat.

Nicolae Manea a fost condus pe ultimul drum

Fostul antrenor si conducator al clubului Rapid Nicolae Manea a fost condus, joi dupa-amiaza, pe ultimul drum si inmormantat langa Bucuresti.

Nicolae Manea, aplaudat de sute de fani pe ultimul drum

Fostul jucator, antrenor si presedinte al FC Rapid, Nicolae Manea, a fost inmormantat, joi, la Cimitirul Straulesti 2, fiind condus pe ultimul drum de 200 de persoane. Cortegiul funerar a fost asteptat, in dreptul stadionul din Giulesti de sute de fani.

Fostul jucator si oficial rapidist Nicolae Manea a murit

Fostul jucator, antrenor si oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, a anutat gruparea giulesteana, scrie Mediafax. Familia Rapid trece din nou prin momente grele. Fostul jucator, antrenor si mai apoi oficial al clubului FC Rapid, Nicolae Manea, s-a stins din viata la 60 de ani dupa o lunga lupta cu o boala incurabila. Condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut! Dumnezeu sa-l ohihneasca!, a anuntat FC Rapid pe pagina de Facebook. Nicolae Manea a fost presedinte al FC Rapid pana la 3 octombrie.

Adio, Nicolae Manea. Fostul rapidist a murit din cauza cancerului la ficat

Nicolae Manea a murit, luni dimineata, dupa o indelungata suferinta provocata de cancerul la ficat. Fostul rapidist s-a stins din viata la 60 de ani.

Fostul antrenor Nicolae Manea a fost inmormantat in Cimitirul Straulesti 2, in prezenta a 200 de persoane

Fostul jucator, antrenor si presedinte al FC Rapid, Nicolae Manea, care a decedat la varsta de 60 de ani, a fost inmormantat, joi, la Cimitirul Straulesti 2, in prezenta a aproximativ 200 de persoane,.

Oamenii din fotbal deplang moartea lui Nicolae Manea. Mircea Lucescu: Nu pot sa cred, e prea repede. Stiam ca mai e o sansa

Vestea ca Nicolae Manea a murit la 60 de ani, dupa un diagnostic recent de cancer la ficat, i-a socat pe cei care l-au cunoscut sau indragit pe fostul rapidist.

Fostul antrenor al Rapidului, Nicolae Manea, a murit in aceasta dimineata

Fostul antrenor si jucator al Rapidului, Nicolae Manea, a murit in aceasta dimineata. Fostul mare jucator al echipei de fotbal a fost diagnosticat cu o boala cumplita in urma cu doua luni. Nae Manea, in.

Nicolae Manea, fost jucator, antrenor si oficial al Rapidului, a incetat din viata

Fostul jucator, antrenor si oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a incetat din viata, luni, la varsta de 60 de ani, a anuntat gruparea giulesteana, citata de Mediafax. Familia Rapid trece din nou prin.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )