Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nicolae Manolescu, despre Liviu Pop, ministrul Educatiei: personaj tragi-comic, plin de agramatism

Adevărul Adevărul,
Nicolae Manolescu, despre Liviu Pop, ministrul Educatiei: personaj tragi-comic, plin de agramatism

Criticul literar Nicolae Manolescu a apreciat, intr-un interviu pentru RFI, ca actualul Guvern seamana tot mai mult cu executivul din regimul comunist, facand referire la tendinta de etatizare a Educatiei prin introducerea manualului unic. De asemenea, criticul literar l-a caracterizat pe ministrul Educatiei Liviu Pop ca fiind un personaj tragi-comic, plin de agramatism. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV. Cum isi analizeaza Liviu Pop, ministrul Educatiei, propriile perle

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a oferit de-a lungul timpului numeroase perle. Parcursul politic al ministrului a fost presarat cu numeroase gafe, a aratat Radu Tudor, joi seara, la Punctul.

Nicolae Manolescu l-a criticat pe Liviu Pop: Este un personaj tragi-comic

Criticul literar Nicolae Manolescu l-a criticat pe minstrul Educatiei, Liviu Pop, dupa scandalul legat de manualele scolare, precizand ca actuala guvernare, care vrea sa fie social-democrata, incepe sa semene bine cu cea socialista, comunista.

Concurenta in educatie: nu va mai fi competitie intre edituri, ci intre autori - ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni ca transformarea editurii Didactice si pedagogice in societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat, cu scopul editarii de manuale, este legala si vine ca o solutie pentru ca elevii sa nu mai inceapa an de an scoala fara manuale. Acesta subliniaza ca nu va mai fi o competitie intre edituri, ci o competitie intre autori.

De ce parintii vor sa il dea jos pe Liviu Pop. Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si mama, vine la Adevarul Live de la ora 14:00 pentru a explica

Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si unul dintre parintii care au participat la protestul de marti, Biblioteca lui Pop, pentru a cere demisia lui Liviu Pop, ministrul Educatiei, vine la Adevarul Live incepand cu ora 14:00. Aceasta va explica efectele asupra elevilor, cauzate de ultimele masuri controversate luate de seful de la Educatie.

Reactia lui Liviu Pop dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o. Nu mi-a reprosat nimic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia, Pop mentionand ca nu a discutat despre o eventuala.

Greselile se pot corecta, erorile nu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, o noua palma data limbii romane

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat lovitura cu o noua greseala gramaticala. Desi se afla in fruntea Ministerului Educatiei, si ar trebui sa fie un exemplu in ceea ce priveste limba.

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. Ce a spus Liviu Pop in plenul Senatului - VIDEO

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. in timpul dezbaterilor din plenul Senatului, Liviu Pop s-a incurcat in termeni. in viata exista, ca si in politica,.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta,.

Liviu Pop, despre greselile gramaticale care i se imputa: In viata, ca si in politica, exista greseli si exista erori. Greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, incercand sa raspunda criticilor legate de greselile de exprimare care i se imputa, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta, dar erorile nu, potrivit news. ro.

Mihai Margineanu, mesaj despre ministrul Educatiei: Pare nemultumit de educatia lui intelectuala

Mihai Margineanu a publicat unmesaj despre ministrul Educatiei, Liviu Pop, dupa ce in prima saptamana de scoala, copiii de clasa a V-a au primit doar manualulde sport. Se mira.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )