Libnet.ro
UNICEF

08:45

Nicolae Stroescu Stinisoara, despre reteaua de colaboratori din Romania ai postului de radio Europa Libera

Adevărul Adevărul,
Nicolae Stroescu Stinisoara, despre reteaua de colaboratori din Romania ai postului de radio Europa Libera

Continuam interviul-maraton cu fostul director de la Europa Libera, inceput in urma cu aproape un an, cu un raspuns amplu care ne-a parvenit de la Munchen. Raspunsul este atat de complex incat va fi publicat in patruparti. intrebarea va ramane aceeasi. continuă pe Adevărul

O catastrofa data uitarii. Aproape 1.000 de oameni au murit, in urma celui mai grav accident feroviar din Romania

Cel mai grav accident feroviar din Romania a avut loc in anul 1917, in plina desfasurare a Primului Razboi Mondial. Aproape o mie de suflete au pierit la data de 13 ianuarie, in Gara Ciurea. Trenul, format din.

Business Report: Grupa mica de lux a Capitalei, afacere de 2 mil. euro pe an; Sistemul penitenciar din Romania: Cat costa un detinut si de ce nu munceste; Afaceri 45 de firme pe zi au intrat in insolventa in primele sapte luni ale acestui an

E oficial: Romania poate exporta produse din carne de porc in China. Romania si China au semnat astazi un Memorandum de Intelegere privind sanatatea animala si siguranta alimentelor, care va oferi fermierilor si producatorilor. Paradisul imobiliar din Romania a sedus investitorii israelieni. Majoritatea au sfarsit insa rau. Paradisul imobiliar din Romania dinainte de criza a sedus investitorii imobiliari. Acestia, la randul lor au reusit sa seduca bancile, iar unii chiar si.

Skanska pune piatra de temelie la prima sa cladire de birouri din Romania Green Court ...

Finalizarea fundatiei si asezarea pietrei de temelie a Green Court Bucharest reprezinta pentru dezvoltatorul suedez Skanska un pas important in constructia primului sau proiect din Romania. Cladirea se ridica deasupra solului, iar lucrarile evolueaza in ritm rapid. Astfel, prima faza a proiectului va fi finalizata inaintea programului stabilit. La ceremonia de asezare a pietrei de temelie au participat Neculai Ontanu, Primar al Sectorului 2, Johan Karlstrom, CEO si Presedinte Skanska AB, .

Ea este cea mai buna cantareata din Romania, in viziunea lui Connect-R!

Connect-R considera ca cea mai buna voce feminina din Romania nu este Andra, Monica Anghel sau Ellie White, cum ar crede multi, ci RaluK, colega de scena a lui DJ Sava. Continue reading .

Seful Supravegherii din BNR: Bancile mama au retras 5 miliarde de euro din Romania, incepand cu 2011

Directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, a declarat ca bancile straine au retras din Romania 5 miliarde de euro intr-un an si jumatate, iar procesul nu este inca finalizat. in.

Intersectia din Romania care ne poate baga in Cartea Recordurilor, la ASA NU. Se intampla intr-unul din cele mai importante orase

Pare de-a dreptul imposibil ce se intampla cu drumurile din tara noastra. Daca ne-am uita la preturi, ar insemna ca ar trebui sa mergem pe drumuri pavate cu nestemate, dar nici pe departe de asa ceva. Ultima is.

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru .

Lovitura pe piata asigurarilor din Romania. Mii de soferi sunt afectati de asta. Are INTERZIS la RCA

Compania de asigurari Euroins nu mai are dreptul sa incheie polite RCA. Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis, in sedinta din 28 august 2013 sa aplice urmatoarele sanctiuni societatii.

Mircea Badea: Sunt clan mafiot organizat ca Al-Qaida? Interlopii din Romania mi s-au parut la gradinita, la grupa pregatitoare, fata de ce am vazut in Bulgaria

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei, informatii din rechizitoriul procurorilor care au afirmat ca gruparea Cordunenilor functiona dupa reguli de tip Al-Qaida. Auzi pentru ce au fost.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )