Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lovitura pe piata asigurarilor din Romania. Mii de soferi sunt afectati de asta. Are INTERZIS la RCA

Antena3 Antena3,
Lovitura pe piata asigurarilor din Romania. Mii de soferi sunt afectati de asta. Are INTERZIS la RCA

Compania de asigurari Euroins nu mai are dreptul sa incheie polite RCA. Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis, in sedinta din 28 august 2013 sa aplice urmatoarele sanctiuni societatii. continuă pe Antena3

Romslot: Piata de sloturi din Romania s-a echilibrat

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din Romania la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior, sunt.

Autostrazile din Romania, de 3 ori mai scumpe decat in Bulgaria

Autostrazile construite in Romania la ses sunt de 3 ori mai scumpe decat in Bulgaria, iar diferenta intre costurile minme si maxime pentru aceeasi forma de relief este mai mare decat in Polonia si Bulgaria, potrivit Consiliului Concurentei, care.

Skanska pune piatra de temelie la prima sa cladire de birouri din Romania Green Court ...

Finalizarea fundatiei si asezarea pietrei de temelie a Green Court Bucharest reprezinta pentru dezvoltatorul suedez Skanska un pas important in constructia primului sau proiect din Romania. Cladirea se ridica deasupra solului, iar lucrarile evolueaza in ritm rapid. Astfel, prima faza a proiectului va fi finalizata inaintea programului stabilit. La ceremonia de asezare a pietrei de temelie au participat Neculai Ontanu, Primar al Sectorului 2, Johan Karlstrom, CEO si Presedinte Skanska AB, .

Ea este cea mai buna cantareata din Romania, in viziunea lui Connect-R!

Connect-R considera ca cea mai buna voce feminina din Romania nu este Andra, Monica Anghel sau Ellie White, cum ar crede multi, ci RaluK, colega de scena a lui DJ Sava. Continue reading .

Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la prestigioasa Royal Albert Hall (Londra), vine, in premiera, la Festivalul Enescu

La numai 27 de ani, Alexandra Dariescu este prima pianista din Romania care a urcat pe scena Royal Albert Hall pentru a concerta alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra; la evenimentul care a avut loc i.

Intrucat le e tot mai greu sa ia un credit, directorii financiari din Romania se concentreaza pe imbunatatirea fluxurilor de lichiditati (raport)

Asteptarile de crestere economica ale directorilor financiari CFO) din Romania s-au redus usor in ultimele sase luni, se arata in Raportul Deloitte Central Europe CFO Survey vezi atasament). 70% dintre CFO se asteapta ca economia romaneasca sa stagneze in urmatoarele luni, in timp ce 10% dintre ei se tem de recesiune comparativ cu 4,8% in decembrie anul trecut). 80% considera ca nu este un moment propice pentru asumarea de riscuri mai mari, sase CFO din 10 se plang ca accesul la credite este dificil iar 55% intrevad o crestere a costurilor de finantare.

CBRE: Proprietatile prime din Romania, atractive pentru investitorii internationali si locali

Proprietatile prime din intreaga tara continua sa fie atractive atat pentru investitorii internationali, cat si pentru cei locali, o crestere a acestui interes fiind inregistrata pe piata de centre comerciale, potrivit raportului CBRE Romania despre piata investitionala locala in S1 2013.

Mircea Badea: Sunt clan mafiot organizat ca Al-Qaida? Interlopii din Romania mi s-au parut la gradinita, la grupa pregatitoare, fata de ce am vazut in Bulgaria

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei, informatii din rechizitoriul procurorilor care au afirmat ca gruparea Cordunenilor functiona dupa reguli de tip Al-Qaida. Auzi pentru ce au fost.

Cel mai temut clan din Romania, legaturi nebanuite cu Al Qaeda. Povestea incredibila a omului pe care Cordunenii l-au vrut mort

Clanul Corduneanu era organizat dupa reguli de tip Al-Qaeda, spun procurorii DNA. Sapte membri ai gruparii mafiote au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta. Interlopii sunt acuzati ca au promis.

Turismul romanesc si incalzirea globala: Sezoanele de iarna vor fi mai scurte/Cele mai afectate vor fi statiunile montane/ Unele regiuni din Romania vor inregistra pierderi

Temperaturile extreme afecteaza obiectivele turistice din statiunile de coasta si cele montane, specializate in sporturi de iarna. Majoritatea partiilor de schi din zona montana Bucegi si Postavaru se afla la altitudini joase, ceea ce va insemna ca vor fi necesare investitii pentru a produce zapada artificiala, astfel incat sa contracareze incalzirea climei montane. Pe de alta parte, partiile de schi aflate la o altitudine mai mare Sinaia, Balea) vor profita de un aflux sporit de turisti, se arata in Strategia nationala a Romaniei privind schimbarile climatice 2013-2020, publicata luni in Monitorul Oficial. Potrivit aceluiasi document, lacurile terapeutice ar putea seca in contextul fenomenului de incalzire globala ducand la pierderi pentru statiunile balneare si turismul terapeutic.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )