Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nicolas Sarkozy, ales presedinte al partidului de dreapta UMP

România Liberă România Liberă,
Nicolas Sarkozy, ales presedinte al partidului de dreapta UMP

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost ales sambata presedinte al partidului de dreapta UMP. Potrivit formatiunii politice, acesta este prima etapa a strategiei lui Sarkozy de recucerire a puterii, dupa ce a fost invins de socialistul Francois Hollande la prezidentialele din 2012. continuă pe România Liberă

Franta: Nicolas Sarkozy a fost ales presedinte al partidului de dreapta UMP

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost ales, sambata, presedinte al partidului de dreapta UMP, prima etapa a strategiei sale de recastigare a puterii, dupa infrangerea sa in fata socialistului Francois Hollande la alegerile prezidentiale din 2012, a anuntat conducerea formatiunii, potrivit AFP.

Sarkozy, din nou in prima linie a politicii franceze: a fost ales presedinte al partidului de dreapta UMP

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, a fost ales sambata in fruntea partidului de dreapta UMP, o etapa importanta in cadrul strategiei sale de a recuceri puterea. in alegerile prezidentiale din 2012, Sarkozy a pierdut in fata socialistului Francois Hollande, relateaza AFP.

Nicolas Sarkozy face primul pas spre un nou mandat la Palatul Elysee

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost ales sambata presedinte al partidului de dreapta UMP, prima etapa a strategiei sale de recucerire a puterii, dupa ce a fost invins de socialistul Francois.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )