Libnet.ro
UNICEF

21:30

Niculina Stoican, intr-o ipostaza mai putin obisnuita

Adevărul Adevărul,
Niculina Stoican, intr-o ipostaza mai putin obisnuita

Indragita interpreta de muzica populara, originara din zona de nord a Mehedintiului, a lasat deoparte portul popular si inarmata cu unelte agricole a igienizat alaturi de cativa localnici raul din localitatea natala. continuă pe Adevărul

Solista de muzica populara Niculina Stoican, intr-o ipostaza mai putin obisnuita

Indragita interpreta de muzica populara, originara din zona de nord a Mehedintiului, a lasat deoparte portul popular si inarmata cu unelte agricole a igienizat alaturi de cativa localnici raul din localitatea natala.

Corina Cretu: CE are interes in construirea infrastructurilor in statele mai putin dezvoltate

Comisia Europeana CE) are interes in construirea infrastructurilor in statele mai putin dezvoltate si care au nevoie stringenta de dezvoltarea infrastructurii rutiere, a declarat comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu.

FOTO Marirea si decaderea uzinei Electroputere Craiova - lucruri mai putin cunoscute. Cum a deraiat fabrica-etalon, imediat dupa Revolutie

Uzina Electroputere Craiova a fost nationalizata in anul 1949 si a fost una dintre cele mai mari fabrici din Oltenia. Primele transformatoare au fost realizate in Banie in conceptie proprie in anul 1951.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )