Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

România Liberă România Liberă,
Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat, din nou, in urmarire generala de politie, dupa ce instanta a admis solicitarea procurorilor de a-l aresta 30 de zile. continuă pe România Liberă

Tribunalul Bucuresti a dispus, din nou, arestarea sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in baza cererii inaintate de procurorii DNA. Solicitarea vine in urma mediatizarii unor.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, astazi, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui restaurant din New York, transmit surse din presa.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele Consiliului Judetean Constanta fumeaza la terasa unui restaurant din New York, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Nicusor Constantinescu, arestat pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicusor Constantinescu, admitand propunerea procurorilor DNA dupa mediatizarea imaginilor in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui restaurant din New York. Decizia nu este definitiva, aceasta putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

Noi imagini si documente medicale ale lui Nicusor Constantinescu. Pacientul din SUA vrea sa ramana la tratament

Un nou set de fotografii si documente medicale au fost date publicitatii de Consiliul Judetean Constanta, pentru a arata starea de sanatate a presedintelui institutiei, Nicusor Constantinescu, aflat la tratament in Statele Unite ale Americii.

Nicusor Constantinescu ar putea afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ar pute afla miercuri daca va fi arestat preventiv, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva. Tot astazi se va discutasi cererea lui Constantinescu de prelungire a sederii in SUA.

Fotografia lui Nicusor Constantinescu a fost publicata pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Urmariri

Poza lui Nicusor Constantinescu a fost postata astazi pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Urmariri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a emis, pentru a doua oara, mandat de arestare preventiva pe numele lui. Pe .

Fotografia lui Nicusor Constantinescu, publicata pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Urmariri

Fotografia presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost publicata, vineri, pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Persoane urmarite, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au emis, pentru a doua oara, mandat de arestare preventiva pe numele acestuia.

Noi documente privind starea lui Nicusor Constantinescu, prezentate de CJ Constanta: Este critica, dar stabila

Reprezentantii Consiliului Judetean Constanta au transmis noi documente privind starea de sanatate a lui Nicusor Constantinescu, intr-o scrisoare semnata de un medic roman de la Centrul de Cancer Monter din SUA aratandu-se ca seful CJ este in stare critica, dar stabila, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )