Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nicusor Dan, avertisment ingrijorator pentru bucuresteni: Daca Primaria intra in faliment, pericolul cel mai mare este pentru sistemul de incalzire(VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, avertisment ingrijorator pentru bucuresteni: Daca Primaria intra in faliment, pericolul cel mai mare este pentru sistemul de incalzire(VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca Bucurestiul va intra in faliment, locuitorii Capitalei ar putea avea probleme cu incalzirea. intrebat ce se. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Primaria recunoaste ca a umflat bugetul cu 2 miliarde

Deputatul Nicusor Dan spune ca Primaria Capitalei recunoaste ca a umflat bugetul cu 2 miliarde de lei si subliniaza ca singura solutie pentru evitarea falimentului este o restructurare la sange a cheltuielilor municipalitatii.

Nicusor Dan: Primaria recunoaste ca a umflat bugetul cu doua miliarde

Deputatul Nicusor Dan spune ca Primaria Capitalei recunoaste ca a umflat bugetul cu doua miliarde de lei si subliniaza ca singura solutie pentru evitarea falimentului este o restructurare la sange a cheltuielilor municipalitatii.

VIDEO Nicusor Dan: Primaria recunoaste ca a umflat bugetul cu 2 miliarde; O bataie de joc la adresa bucurestenilor

Primaria Municipiului Bucuresti a prezentat o estimare supradimensionata a veniturilor pe 2019, umfland bugetul cu 2 miliarde de lei, a aratat Nicusor Dan duminica, intr-o conferinta de presa. Deputatul a atras atentia ca fara o restructurare la sange a cheltuielilor primariei, falimentul este inevitabil.

Nicusor Dan, despre PMB: E absurd ca o primarie cu un buget de un miliard de euro sa intre in faliment

Deputatul independent Nicusor Dan considera ca este absurd ca o primarie care are un buget de un miliard de euro sa intre in faliment si a aratat ca veniturile totale de 6,7 miliarde de lei pe care le-a estimat Primaria Capitalei pentru acest an au.

Nicusor Dan, despre falimentul de la Primaria Bucuresti: Firea a supraestimat bugetul. Vor lipsi aproape 3 miliarde de lei, o suma astronomica (VIDEO)

In contextul in care primarul general Gabriela Firea a recunoscut ca Bucurestiul este intr-un faliment nedeclarat, Nicusor Dan a iesit public intr-o conferinta de presa in care a aratat principalele.

Nicusor Dan: in anul 2018, in bugetul aprobat s-a prevazut ca Bucurestiul va incasa din venituri proprii 2,5 miliarde de lei. A incasat 500 de milioane. La privat, orice manager care facea chestia asta era demis a doua zi (VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan a vorbit luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre situatia bugetului Capitalei, precizand ca pentru anul 2018 s-a prevazut ca Bucurestiul va incasa din venituri proprii 2,.

Avertisment dur pentru Republica Moldova: Scenariu rus de federalizare a republicii

Situatia politica din Republica Moldova este urmarita cu ingrijorare in Ucraina. intr-un comunicat al Ministerului de Externe ucrainean, citat luni de Unian. ua, se subliniaza ca este important pentru Republica.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )