Libnet.ro
UNICEF

11:30

NICUSOR DAN: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca luni au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca luni au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap.

Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul

Primarul general al Capitalei, pe nume Nicusor Dan, a anuntat ca stimulentul financiar pentru persoanle cu handicap va fi platit marti si miercuri, facand precizarea ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor. Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap Informatie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: .

Nicusor Dan anunta ca stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit marti si miercuri

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit marti si miercuri, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, precizand ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor.

Ce performante a avut Nicusor Dan in matematica si de ce a ales sa intre in politica

Nicusor Dan s-a nascut in Fagaras, Romania la dat de 20 decembrie 1969. Acesta a fost un matematician roman cu premii distincte atat la nivel national, cat si la nivel international. Pe langa cariera in matematica, acesta s-a implicat mult si in politica. A initiat partidul Uniunea Salvati Romania, unde a fost si presedinte.

NICUSOR DAN: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a facut o vizita la Societatea de Transport Bucuresti, unde s-au analizat masurile de protejarea a calatorilor, in contextul pandemiei, fiind discutii despre numarul mediu de calatori pe linii si pe ore, dezinfectia in mijloacele de transport in comun, purtarea mastii. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru soferi si vatmani, in urma caruia vom obtine o imagine mai exacta a situatiei din teren si care ne va ajuta sa luam decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta, spune Nicusor Dan, conform news. ro.

Nicusor Dan cauta solutii pentru transportul bucurestean: Cetatenii trebuie sa circule in siguranta

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca autoritatile fac eforturi pentru ca toti cei care folosesc transportul public din Bucuresti sa fie in siguranta.

Nicusor Dan, dupa o vizita la Societatea de Transport Bucuresti: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti calatorii sa fie in siguranta

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a sustinut, vineri, ca a mers la sediul Societatii de Transport Bucuresti STB) ca sa analizeze masuri adoptate pentru protejarea calatorilor, in contextul.

Nicusor Dan: Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca administratia din Bucuresti va identifica spatii in aer liber in care micii producatori agricoli sa continue sa isi vanda produsele, decizia fiind luata in urma unei discutii pe acest subiect cu premierul Ludovic Orban. Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana, considera Nicusor Dan.

Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Premierul Ludovic Orban a discutat sambata despre problema pietelor inchise la interior cu primarul Capitalei Nicusor Dan, dar si cu presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, urmand astfel sa se organizeze piete volante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )