Libnet.ro
UNICEF

13:15

Nicusor Dan cere renumararea voturilor in Sectorul 1: Unii dintre delegati au plecat la concertul Maroon 5 si nu mai puteam sa ii inlocuim (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan cere renumararea voturilor in Sectorul 1: Unii dintre delegati au plecat la concertul Maroon 5 si nu mai puteam sa ii inlocuim (VIDEO)

Nicusor Dan a cerut renumararea voturilor in Sectorul 1 invocand ca si motiv discrepantele statistice si a mai adaugat faptul ca USB a avut initial delegati in toate sectiile de votare din. continuă pe B1

Nicusor Dan: Am cerut renumararea voturilor in 18 sectii din Sectorul 1, unde numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand

Nicusor Dan a anuntat marti, pe Facebook, ca a cerut renumararea voturilor in 18 sectii de votare din Sectorul 1, unde s-a constatat ca numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand.

Alegeri locale 2016: USB cere renumararea voturilor din 17 sectii din Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul a cerut renumararea voturilor de la alegerile locale din 17 sectii din Sectorul 1. Cererea va fi analizata si solutionata, a declarat presedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Alexandru Stoian.

Rasturnare de situatie la sectorul 1 din Capitala. Uniunea Salvati Bucurestiul cere renumararea voturilor pentru Clotilde Armand

Uniunea Salvati Bucurestiul a cerut, marti dimineata, renumararea voturilor in Sectorul 1 al Capitalei, invocand discrepante statistice in privinta numarului de voturi obtinut de candidatul US.

ALEGERI LOCALE 2016. Scandal la Galati: PNL cere renumararea voturilor. Scor strans intre PSD si PNL

PNL Galati a cerut, luni, Biroului Electoral Municipal BEM) Galati o intampinare prin care cere renumararea tuturor voturilor pentru functia de primar al municipiului Galati si in special a celor nule.

Partidul lui Nicusor Dan a cerut renumararea voturilor in Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul a cerut, marti dimineata, renumararea voturilor in Sectorul 1 al Capitalei ca urmare a discrepantei statistice cu privire la numarul de voturi obtinut de candidatul lor,.

Nicusor Dan: USB a depus o cerere pentru renumararea voturilor in Sectorul 1 al Capitalei. Sunt discrepante la sectiile unde nu am avut delegati

Uniunea Salvati Bucurestiul a depus o cerere de renumarare a buletinelor de vot la cateva sectii din Sectorul 1 al Capitalei, citand discrepante statistice, conform declaratiile date luni seara de liderul formatiunii, Nicusor Dan, la B1 TV. Candidata USB pentru sectorul 1, Clotilde Armand, a pierdut alegerile de duminica in fata candidatului PSD-UNPR Dan Tudorache, desi conducea in exit-poluri si in primele rezultate provizorii.

Galati: PNL cere renumararea voturilor pentru functia de primar

In contextul in care Biroul Electoral Municipal din Galati nu a centralizat inca rezultatele tuturor voturilor din cauza neconcordantelor din procesele verbale, filiala din Galati a PNL, prin.

Votul s-a incheiat, incidentele continua. Ce s-a intamplat in toate sectiile de votare din Galati. Se cere renumararea voturilor

Alianta Liberalilor si Democratilor - filiala Galati a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM) Galati, o solicitare pentru renumararea tuturor voturilor din cele 176 de sectii.

USB depune o cerere pentru renumararea voturilor in cinci-zece sectii din Sectorul 1. Unii dintre delegatii USB au plecat din sectii pentru concertul Maroon 5

Uniunea Salvati Bucurestiul depune la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in cinci-zece sectii, invocand discrepante statistice, a anuntat, luni seara, liderul USB, Nicusor Dan la B1 TV. Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a castigat in sectiile de votare in care USB a avut observatori, dar a pierdut in celelalte, a precizat, luni, Nicusor Dan, intr-o postare pe facebook.

Rezultate partiale pe Bucuresti: Firea 43,14%, Nicusor Dan 30,46% si Predoiu 11,1%

ACTUALIZARE 17:32 PSD a castigat Primaria Capitalei prin Gabriela Firea cu 43,14%, Nicusor Dan USB) a obtinut 30,46%, Predoiu PNL) 11,10%, dupa numararea a 90% din sectii, in vreme ce pentru CGMB rezultatele centralizate sunt: PSD-UNPR 40,64%, USB -25,19%, PNL - 13,02%, PMP 7,07%, ALDE 6,39%, a anuntat astazi Biroul Electoral Central BEC). *ACTUALIZARE 16:10 Tariceanu: USB nu este decat o himera *ACTUALIZARE 16:04 Laura Chiriac se retrage din functiile din ALDE, dupa ce a fost pusa sa renunte la mandatul de consilier *ACTUALIZARE 15:00 USB a cerut renumararea voturilor in 18 sectii din sectorul 1 *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Pana ne intalnim cu totii, o sa fim iarasi foarte calmi si o sa analizam la rece toate rezultatele *ACTUALIZARE 14:30 Gabriela Firea: Nicusor Dan nu spune nimic de incalcarile flagrante ale legii electorale din acest week-end. *ACTUALIZARE 14:20 UNPR: A fost o campanie dificila, dar am reusit sa ne indeplinim obiectivul stabilit *ACTUALIZARE 10:34 Rezultate partiale din Bucuresti Alianta PSD+UNPR a obtinut la Primaria Capitalei 43,45% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminica, urmata de USB cu 29,93%, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din 889 de sectii din totalul celor 1. 252 existente in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )