Libnet.ro
UNICEF

23:00

NICUSOR DAN: Vrem sa cumparam ELCEN ca active

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Vrem sa cumparam ELCEN ca active

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca Primaria ar putea cumpara activele ELCEN in luna mai, in cel mai optimist scenariu, iar datoria istorica a fostului RADET poate fi negociata. El anunta ca in primavara incep marile lucrari de reparatii la conducte si promite ca iarna viitoare va fi mai bine in ceea ce priveste termoficarea, pentru ca va fi amenajata o centrala mobila pe linia de est a orasului. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Vrem sa cumparam ELCEN ca active. Iarna viitoare va fi mai bine, iar peste doua ierni, mult mai bine

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca Primaria ar putea cumpara activele ELCEN in luna mai, in cel mai optimist scenariu, iar datoria istorica a fostului RADET poate fi negociata. El anunta ca in primavara incep marile lucrari de reparatii la conducte si promite ca iarna viitoare va fi mai bine in ceea ce priveste termoficarea, pentru ca va fi amenajata o centrala mobila pe linia de est a orasului.

Nicusor Dan: Avem nevoie de toti cei capabili sa lucreze la modernizarea sistemului de termoficare. Vrem sa facem reabilitari pe mai multe tronsoane in paralel, in diverse zone din Capitala

Nicusor Dan, primarul general al Municipiului Bucuresti, a avut marti o prima intalnire cu reprezentantii companiilor care deruleaza activitati in domeniul modernizarii si reparatiilor retelelor si.

Reportaj la postul France 3 despre Romania si potentialul de dezvoltare al Bucurestiului: Cum vorbeste primarul Nicusor Dan in limba franceza (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a discutat cu o echipa de jurnalisti francezi despre planurile sale la Primaria Bucurestiului. in cadrul unui reportaj dedicat Romaniei, jurnalistii de la postul.

Nicusor Dan anunta ca au continuat discutiile pentru construirea bugetului: N-am de gand sa accept risipa prin preturi umflate sau achizitii nejustificate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca, joi, au continuat discutiile pentru construirea bugetului, unele discutii fiind mai taioase. N-am de gand sa accept risipa prin preturi umflate sau achizitii nejustificate, a afirmat primarul.

Nicusor Dan, decizie majora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu autobuzele din Capitala

Nicusor Dan a luat o decizie majora pentru bucuresteni. Primarul Capitalei a anuntat ce se intampla cu autobuzele din Bucuresti. A gasit cu aceasta ocazie motiv sa o mai atace un pic pe fostul Primar General al PSD, Gabriela Firea. Cum vrea Nicusor Dan sa faca rost de bani. Ce idee i-a trecut prin cap .

Primaria Capitalei sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei Nicusor Dan: Spatiul, vandut pentru reclame comerciale Firea: Darama tot

Primaria Capitalei va sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei, iar spatiul va fi vandut pentru reclame comerciale, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Autobuzele au fost astfel colantate de fostul primar general, Gabriela Firea, dupa achizitionarea celor 400 de autobuze noi Otokar. Anuntul a generat o reactie rapida a Gabrielei Firea: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot.

Nicusor Dan ii ia apararea lui Ludovic Orban in contextul scandalului din PNL: Orban are trei mari merite

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a comentat luni seara situatia din PNL unde mai multi lideri cer demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului. Nicusor Dan a precizat ca are un mare respect pentru calitatile de om politic ale lui Orban si a precizat ca liderul PNL are trei mari merite.

NICUSOR DAN: 15-20% din blocurile din Bucuresti primesc caldura sub parametri

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ieri seara, la Digi24, ca in 15-20% dintre blocurile bucurestene furnizarea agentului termic se realizeaza sub parametri si ca Termoenergetica a decis sa nu creasca presiunea, pentru a nu risca aparitia unei avarii, relateaza Hotnews.

Nicusor Dan despre reabilitarea retelei de termoficare cu fonduri europene: Vom face o mare licitatie in cursul lunii februarie Invit constructorii la discutii

Primaria Capitalei face primii pasi pentru reabilitarea retelei principale de termoficare din Bucuresti, cu cei 300 milioane de euro din fonduri europene. Primarul general, Nicusor Dan, invita saptamana aceasta constructorii din domeniu la discutii, pe caietele de sarcini, astfel incat licitatia sa poata fi lansata in luna februarie, iar problemele din caietele de sarcini sa se rezolve inainte. Nicusor Dan nu a dat un termen la care vor incepe lucrarile, deoarece aceasta depinde de finalizarea licitatiei, insa a anuntat ca isi doreste ca in 2021 sa fie reabilitati 60 km de retea principala, costurile fiind de 90 milioane de euro.

Seful Directiei de Mediu din Primaria Capitalei, dat afara de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca l-a eliberat joi din functie pe directorul interimar la Directiei de Mediu din PMB, pentru ca a avizat defrisarea a 22 de arbori in centrul Bucurestiului. Am reusit sa oprim aceasta defrisare la timp, a adaugat edilul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )