Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 - Cat plateste primarul Capitalei pe luna

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 - Cat plateste primarul Capitalei pe luna

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 si plateste 550 de euro pe luna. Cum a facut bani Nicusor Dan ne povesteste chiar el. Proapatul edil a studiat la Paris si cand a revenit in tara se gandea din ce va trai. continuă pe Antena3

Firea, un nou atac la Nicusor Dan: Primarul apa calda si pe teava de rece. imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie.

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei: Va fi o iarna foarte grea. Sunt multe avarii

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea.

Cum s-au descris premierul si primarul general ales al Capitalei. Ludovic Orban: Iubeste Bucurestiul si are solutiile potrivite Nicusor Dan: Gestul sau a fost decisiv, altfel am fi avut probabil acelasi primar

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general ales al Bucurestiului, s-au caracterizat reciproc duminica seara, la o saptamana distanta de momentulcand independentul.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

INTERACTIV Unde a castigat Nicusor Dan si unde a luat Gabriela Firea mai mult? Rezultatele pe fiecare sectie din Bucuresti Situatia voturilor anulate in fiecare sectie comparativ cu rezultatele

Lupta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea pentru Primaria Generala a Capitalei a fost una stransa, insa harta rezultatelor pe sectii de votare arata su surprinzatoare omogenitate a voturilor in plus obtinute de catre candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS. in schimb, Gabriela Firea a iesit invingatoare in multe sectii de la margine, din Sectorul 5, din apropiere de Voluntari sau Pantelimon sau din zona Bucurestii Noi.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Ce se intampla cu apa calda si caldura, la iarna. Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Se stie ce se va intampla cu apa caldasi caldura, la iarna. Nicusor Dan tocmai a facut anuntul de care sunt interesati toti locuitorii de la bloc care locuiesc in Bucuresti. Ncusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a dat asigurari ca bcurestenii vor avea caldura si apa calda, in iarna lui 2020-2021, dar a avertizat .

Cand va fi gata metroul de suprafata. Nicusor Dan e super-optimist, dar greu de crezut

Se pare ca primarul general ales, Nicusor Dan, nu se opreste din promisiuni electorale. Ar trebui sa i se reaminteasca ca alegerile si campania electorala s-au terminat. in orice caz Nicusor Dan promite. Ramane sa vedem daca se vor si materializa promisiunile electorale facute. Cand va fi gata metroul de suprafata Pe toata perioada de .

Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Razboiul dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea, cel inceput acum patru ani, de-abi de-acum in colo incepe sa se incinga. Nicusor Dan, primarul ales, al Capitalei, dar nu inca in functie, promite revolutie in primaria generala. Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea Oda ta instalat, conform Anten3, noul primar promite ca .

Nicusor Dan si Ludovic Orban, la RTV. Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea si traficul

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si premierul Ludovic Orban au fost participat, duminica seara, la o emisiune la Romania TV. Nicusor Dan a declarat ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea, in conditiile in care sistemul de termoficare este mai prost decat cel de acum 3-4 ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )