Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

B1 B1,
Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, 19 decemrbie, ca municipalitatea va acordaun ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Nicusor Dan promite mai. continuă pe B1

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, ca municipalitatea va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens, scrie Agerpres. Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. in acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

Nicusor Dan, ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca vai propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente si ca Primaria va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent.

Interlopii din Murgeni s-au inscris in AUR. Anuntul, facut de liderul clanului Sandu

Mai multi membri ai clanului Sandu, cunoscuti pentru luptele de strada din localitatea Murgeni, s-au inscris in Alianta pentru Unirea Romanilor. AUR a produs surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie,.

Masuri de urgenta pentru prevenirea raspandirii SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta CLSU) al orasului Sinaia a decis sambata implementarea imediata a unor masuri suplimentare de prevenire a raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil, anunta Primaria, conform Agerpres.

Sinaia: Masuri de urgenta pentru prevenirea raspandirii SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta CLSU) al orasului Sinaia a decis sambata implementarea imediata a unor masuri suplimentare de prevenire a raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil, anunta Primaria intr-un comunicat de presa, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, edilul Vlad Oprea a solicitat suplimentarea efectivelor de jandarmi, jandarmi montani si politie pentru asigurarea respectarii masurilor sanitare la Cota 1000, 1400, 2000, in Valea Soarelui si Valea Dorului. CLSU a mai decis sa trimita o solicitare pentru sprijin catre Garnizoana Predeal - Batalionul 21 Vanatori de Munte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3002 seconds )