Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nicusor Dan s-a razgandit. Acum ii sustine pe taximetristi in conflictul cu aplicatiile de ridesharing: Sunt elemente care nu duc catre o concurenta loiala

B1 B1,
Nicusor Dan s-a razgandit. Acum ii sustine pe taximetristi in conflictul cu aplicatiile de ridesharing: Sunt elemente care nu duc catre o concurenta loiala

Deputatul USR Nicusor Dan s-a razgandit si ia apararea taximetristilor in conflictul cu aplicatiile de ridesharing. Prezent la o dezbatere organizata la Ministerul Transporturilor, acesta a sustinut ca. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Primaria recunoaste ca a umflat bugetul cu 2 miliarde

Deputatul Nicusor Dan spune ca Primaria Capitalei recunoaste ca a umflat bugetul cu 2 miliarde de lei si subliniaza ca singura solutie pentru evitarea falimentului este o restructurare la sange a cheltuielilor municipalitatii.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a semaforizat 3% din cat a promis

Deputatul Nicusor Dan demasca planul esuat la Primariei Capitalei de a semaforiza intersectiile Bucurestiului. Potrivit acestuia, implementarea, pana in ziua de azi, este de 3%. in 2017 Primaria.

Nicusor Dan, avertisment ingrijorator pentru bucuresteni: Daca Primaria intra in faliment, pericolul cel mai mare este pentru sistemul de incalzire(VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca Bucurestiul va intra in faliment, locuitorii Capitalei ar putea avea probleme cu incalzirea. intrebat ce se.

Nicusor Dan: in anul 2018, in bugetul aprobat s-a prevazut ca Bucurestiul va incasa din venituri proprii 2,5 miliarde de lei. A incasat 500 de milioane. La privat, orice manager care facea chestia asta era demis a doua zi (VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan a vorbit luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre situatia bugetului Capitalei, precizand ca pentru anul 2018 s-a prevazut ca Bucurestiul va incasa din venituri proprii 2,.

VIDEO Nicusor Dan: Primaria recunoaste ca a umflat bugetul cu 2 miliarde; O bataie de joc la adresa bucurestenilor

Primaria Municipiului Bucuresti a prezentat o estimare supradimensionata a veniturilor pe 2019, umfland bugetul cu 2 miliarde de lei, a aratat Nicusor Dan duminica, intr-o conferinta de presa. Deputatul a atras atentia ca fara o restructurare la sange a cheltuielilor primariei, falimentul este inevitabil.

Nicusor Dan: Primaria recunoaste ca a umflat bugetul cu doua miliarde

Deputatul Nicusor Dan spune ca Primaria Capitalei recunoaste ca a umflat bugetul cu doua miliarde de lei si subliniaza ca singura solutie pentru evitarea falimentului este o restructurare la sange a cheltuielilor municipalitatii.

Nicusor Dan, despre PMB: E absurd ca o primarie cu un buget de un miliard de euro sa intre in faliment

Deputatul independent Nicusor Dan considera ca este absurd ca o primarie care are un buget de un miliard de euro sa intre in faliment si a aratat ca veniturile totale de 6,7 miliarde de lei pe care le-a estimat Primaria Capitalei pentru acest an au.

Nicusor Dan, despre falimentul de la Primaria Bucuresti: Firea a supraestimat bugetul. Vor lipsi aproape 3 miliarde de lei, o suma astronomica (VIDEO)

In contextul in care primarul general Gabriela Firea a recunoscut ca Bucurestiul este intr-un faliment nedeclarat, Nicusor Dan a iesit public intr-o conferinta de presa in care a aratat principalele.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )