Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nigel Farage a lansat Partidul Brexit cu care va candida in alegerile europarlamentare

B1 B1,
Nigel Farage a lansat Partidul Brexit cu care va candida in alegerile europarlamentare

Unul dintre cei mai mari sustinatori ai iesirii Marii Britaniei din Uniunea Europeana, Nigel Farage, a anuntat lansarea Partidului Brexit. Acesta a acuzat cele doua mari partide britanice, Conservatorii si. continuă pe B1

Marea Britanie: Nigel Farage lanseaza Partidul Brexitului si trimite sageti catre UKIP

Fostul lider UKIP, Nigel Farage, lanseaza vineri Partidul Brexitului, despre care a afirmat ca va avea politici similare cu cele ale UKIP, insa existand o diferenta mare la nivel de personal, scrie BBC.

MAREA BRITANIE: Nigel Farage lanseaza Partidul Brexitului

Fostul lider UKIP, Nigel Farage, va lansa astazi, Partidul Brexitului, despre care a afirmat ca va avea politici similare cu cele ale UKIP, insa existand o diferenta mare la nivel de personal.

Fostul presedinte al UKIP, Nigel Farage, a lansat vineri Partidul Brexit

Nigel Farage, unul dintre liderii campaniei privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a lansat vineri Partidul Brexit si a anuntat ca noua formatiune va candida la alegerile europarlamentare din luna mai, potrivit Mediafax.

Dancila, printre europarlamentarii-cheie in legislatura 2014-2019, alaturi de populisti ca Nigel Farage si Marine Le Pen sau de lideri ca Manfred Weber (presa)

Politico. eu prezinta o lista de 40 de europarlamentari care au jucat un rol cheie, fie el pozitiv sau negativ, in ultima legislatura a Parlamentului European care e pe punctul de a se incheia. Pe lista apar politicieni care au militat pentru statul de drept, asa cum este liderul PPE Manfred Weber, dar si cei cu o influenta toxica pentru Europa, cum este britanicul Nigel Farage. Pe locul 10, figureaza si Viorica Dancila, despre care publicatia noteaza ca a fost promovata de controversatul Liviu Dragnea si acuzata de incompetenta de presedintele Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )