Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi audieri la DNA: Fostul ministru Mihnea Costoiu s-a prezentat in fata procurorilor

B1 B1,
Noi audieri la DNA: Fostul ministru Mihnea Costoiu s-a prezentat in fata procurorilor

Fostul ministru al Cercetarii Mihnea Costoiu s-a prezentat joi la sediul DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este ancheta modul in care a fost concesionata Baza Sportiva. continuă pe B1

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat la DNA

Mihnea Costoiu este audiat, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care se investigheaza modul prin care a fost concesionata Baza sportiva Cutezatorii.

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat la DNA

Fostul ministru pentru invatamant Superior Mihnea Costoiu, la DNA

Fostul ministru pentru invatamant Superior Mihnea Costoiu a sosit joi la DNA. Politicanul si fostul tenismen Dinu Pescariu sunt cerectati sub control judiciar de catre procurorii DNA, pentru abuz in serviciu, respectiv instigare la abuz in serviciu, in dosarul baza Cutezatorii.

Noi audieri in dosarul Tel Drum: Fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, in fata procurorilor

Noi audieri la DNA in dosarul Tel Drum. in fata procurorilor a fost chemat sa dea declaratii fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, informeaza B1 TV. Nitulescu a mai dat declaratii.

Fostul ministru de Interne Cristian David, condamnat la cinci ani de inchisoare

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de DNA ca a primit mita.

Fostul ministru de Interne Cristian David, condamnat in prima instanta la 5 ani de inchisoare

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost condamnat, marti, de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de DNA ca a primit mita de 500. 000 de euro, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Decizia asteptata in procesul lui Cristian David. Fostul ministru, acuzat de o spaga de jumatate de milion de euro

Magistratii Curtii Supreme ar urma sa pronunte, marti, decizia in procesul in care fostul ministru de Interne Cristian David este judecat pentru o mita de jumatate de milion de euro.

Fostul ministru pentru invatamant Superior Mihnea Costoiu, la DNA

Costoiu si fostul tenismen Dinu Pescariu au fost plasati sub control judiciar de catre procurorii DNA, pentru abuz in serviciu, respectiv instigare la abuz in serviciu, ancheta vizand modalitatea de prelungire cu 25 de ani a contractului de inchiriere prin care Baza sportiva si de agrement pentru copii Cutezatorii din Bucuresti fusese data in folosinta Fundatiei Dinu Pescariu, potrivit Agerpres.

Fostul ministru Cristian David, condamnat in prima instanta la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, dupa ce magistratii instantei supreme au schimbat incadrarea juridica a faptei

Magistratii instantei supreme au decis, marti, schimbarea incadrarii juridice a faptei in dosarul fostului ministru de Interne Cristian David din luare de mita in trafic de influenta si condamnarea acestuia la cinci ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi, anunta News. ro. Decizia, a carei pronuntare a fost amanata de patru ori, nu este definitiva.

Fostul ministru Cristian David, condamnat la cinci ani de inchisoare

Magistratii Instantei Supreme au decis, astazi, condamnarea fostului ministru de Interne Cristian David la cinci ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )