Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi date in accidentul aviatic SMURD: Elicopterul, alimentat din Republica Moldova. Arafat: Autopsia celor patru victime, facuta in cursul noptii (VIDEO)

B1 B1,
Noi date in accidentul aviatic SMURD: Elicopterul, alimentat din Republica Moldova. Arafat: Autopsia celor patru victime, facuta in cursul noptii (VIDEO)

Noi detalii apar in ancheta cu privire la tragedia aviatica SMURD in care patru persoane si-au pierdut viata. Se pare ca s-au luat deja probe din combustibil, iar elicopterul a fost alimentat din. continuă pe B1

Trupurile celor patru persoane care au murit in accidentul aviatic SMURD din Republica Moldova, repatriate (VIDEO)

Tragedia aviatica SMURD in care patru persoane si-au pierdut viata a impresionat atat Romania, cat si Republica Moldova, arata B1 TV. intre timp, mai multi experti ai Inspectoratului.

Premonitiile macabre ale pilotului mort in accidentul aviatic SMURD Iasi. Ultimul interviu: imi cunosc limitele. Una e sa zbori si alta e sa mergi pe trotuar

Doru Gavril, pilotul care a decedat in urma prabusirii elicopterului SMURD Iasi in Republica Moldova avea o experienta de peste 30 de ani in pilotaj, lucrand in domeniu din 1985. Alaturi de el, in tragedia ce a avut loc in tara vecina si-au mai pierdut viata medicul Mihaela Dumea, asistentul Gabi Sandu si copilotul Voicu Socae.

Elicopter SMURD parbusit in R.Moldova. Cine sunt medicul si asistentul morti in accidentul aviatic

Medicul si asistentul care au murit, joi, in accidentul aviatic din Republica Moldova sunt cadre medicale cu experienta in medicina de urgenta. Colegii lor de la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi sunt in stare de soc.

Mortile care au zguduit SMURD. Ce nu s-a aflat despre accidentul aviatic din Apuseni, in care aparatul de zbor pilotat de Adrian Iovan s-a prabusit

Patru membri ai SMURD Iasi au murit joi, 2 iunie, in timpul unei interventii in Basarabiaania, SMURD a mai trecut prin clipe tragice. in 20 ianuarie 2014, a avut loc accidentul din Apuseni, iar dupa mai bine de doi ani de atunci exista un singur vinovat: pilotul decedat Adrian Iovan. Autoritatile nu au gasit sau nu au vrut sa gaseasca nicio alta persoana care ar fi avut o vina, cel putin in balbaiala de peste cinci ore de cautare a victimelor.

Noi date despre catastrofa aviatica din Republica Moldova: Sunt trei ipoteze: vremea rea, eroare de pilotaj sau defectiune tehnica

Valentin Duta, fostul director pentru securitate aeronautica Tarom, a declarat cu privire la cauzele care ar fi dus la prabusirea elicopterului SMURD, ca acestea ar putea fi legate de trei ipoteze. Vremea rea,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )