Libnet.ro
UNICEF

19:30

Noi declaratii ale managerului Hexi Pharma care exclud varianta sinuciderii in cazul Condrea

Antena3 Antena3,
Noi declaratii ale managerului Hexi Pharma care exclud varianta sinuciderii in cazul Condrea

Noi declaratii ale managerului Hexi Pharma, Flori Dinu, vin sa stopeze parca ipoteza accidentului in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul companiei. Managerul Hexi Pharma, Florentina Dinu, a spus miercuri,. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume si o lista cu spitalele care luau dezinfectanti

Un om din interiorul Hexi Pharma a declarat ca in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume, o lista cu spitalele care luau dezinfectanti diluati de la Hexi Pharma, iar ar.

Noi perchezitii la sediul Hexi Pharma. Politistii cauta documente ce vizeaza tranzactii cu spitalele

Politistii au mers din nou, joi, la sediul Hexi Pharma pentru a ridica mai multe documente ce vizeaza contractele companiei cu spitalele vizate in afacere, transmit surse judiciare.

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: Managerii de spital iau 30% din contracte si o parte din bani ii dau partidelor (VIDEO)

Noi dezvaluiri incredibile facute in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai importanti medici microbiologi din Romania a dezvaluit pentru jurnalistii de la Gazeta Sporturilor circuitul spagii in.

GSP: Ambulanta pentru presedinte a folosit produse diluate de la Hexi Pharma

Ambulanta care asigura interventii de urgenta pentru presedinte a utilizat produse furnizate de Hexi Pharma atat in perioada mandatului lui Traian Basescu, cat si a celui al lui Klaus Iohannis, scriu jurnalistii de la Gazeta Sporturilor invocand raspunsuri primite de la Administratia Prezidentiala si de la alte institutii, dar si surse medicale din Armata.

DECLARATII SOCANTE despre dedesubturile afacerii Hexi Pharma. Cum aducea microbi din strainatate Dan Condrea

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, patronul decedat al Hexi Pharma, a facut noi dezvaluiri socante despre activitatile ilegale ale firmei. Ea a declarat la Antena 3 ca, in perioada 2008-2009, a facut mai multe verificari avand suspiciuni privind existenta unor nereguli grave comise de sotul sau.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat intr-un accident de masina

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov, au declarat surse din randul Politiei, citate de Mediafax. Potrivit acestora, accidentul a fost anuntat in jurul orei 19. 30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis, deoarece la fata locului nu s-au gasit urme de franare.

Catalin Tolontan: Ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elita, a esuat in a-si indeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Noi dezvaluiri socante ale jurnalistului Catalin Tolontan. SPP a esuat in protejarea demnitarilor. Pentru ambulanta presedintelui Klaus Iohannis s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma, a precizat.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

Politistii au descins din nou la sediul Hexi Pharma pentru a ridica documente privind diluarea dezinfectantilor. Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a dat primele declaratii in urma descinderilor facute de oamenii legii.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, prima declaratie dupa moartea patronului de la Hexi Pharma. Ipoteza sinuciderii, mai putin plauzibila

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, a oferit primele declaratii anchetatorilor, dupa accidentul in care seful de la Hexi Pharma a decedat. Aceasta a precizat ca in seara in care a avut ac.

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )