Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: Managerii de spital iau 30% din contracte si o parte din bani ii dau partidelor (VIDEO)

B1 B1,
Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: Managerii de spital iau 30% din contracte si o parte din bani ii dau partidelor (VIDEO)

Noi dezvaluiri incredibile facute in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai importanti medici microbiologi din Romania a dezvaluit pentru jurnalistii de la Gazeta Sporturilor circuitul spagii in. continuă pe B1

Noi dezvaluiri in cazul Hexi Pharma: in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume si o lista cu spitalele care luau dezinfectanti

Un om din interiorul Hexi Pharma a declarat ca in calculatorul lui Dan Condrea se afla un registru al spagilor cu nume si sume, o lista cu spitalele care luau dezinfectanti diluati de la Hexi Pharma, iar ar.

Dragnea spune ca decesul lui Condrea ar putea afecta ancheta in cazul Hexi Pharma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca moartea lui Dan Condrea, ar putea afecta ancheta in cazul Hexi Pharma.

Societatea Academica Romana a solicitat SRI desecretizarea informarilor pe care le-a facut in cazul Hexi Pharma

Membrii Societatii Academice Romane SAR) au solicitat SRI sa declasifice informarile pe care le-a facut in cazul Hexi Pharma, informeaza Romania Curata. Concret, reprezentantii SAR cer.

Ancheteaza sau nu DNA coruptia din cazul Hexi Pharma? Primele precizari oficiale, facute la solicitarea B1 TV: in acest moment, nu exista date care sa faca obiectul unei comunicari publice

Dupa dovezile zdrobitoare scoase la iveala de Catalin Tolontan in privinta faptelor de coruptie de la Hexi Pharma, DNA ia primele masuri. intr-un comunicat, procurorii anticoruptie anunta ca vor pu.

SRI, raspuns oficial in cazul Hexi Pharma. Comisia de control: Dan Condrea nu a fost supravegheat

Compania Hexi Pharma nu a constituit un caz de securitate nationala pentru SRI, iar reprezentantii acesteia, deci inclusiv Dan Condrea, patronul firmei, nu au facut obiectul unor mandate de securitate.

12 milioane euro, prejudiciu derizoriu stabilit de PiCCJ in cazul Hexi Pharma

Hexi Pharma nu este nicio noutate, exceptand denumirea firmei. in 1883, cand Eminescu scria cel mai bine, a fost internat intr-o unitate medicala romaneasca unde s-a chinuit vreo 7 ani inainte sa moara otravit si infectat, dupa unii si ajutat cu o caramida in cap. Mult timp, mortul a fost de vina, fireste. Ca fuma. Sau ca ii placeau femeile. Sau ca avea minte sa le seduca el pe ele si sa nu fie el sedus de talharii vremii. La autopsie i-au pus creierul pe pervazul ferestrei si l-au uitat acolo cateva zile. Prea v-ati atatat arama sfasiind aceasta tara, Prea facurati neamul nostru de rusine si ocara, Prea v-ati batut joc de limba, de strabuni si obicei, Ca sa nu s-arate-odata ce sunteti - niste misei!.

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Noi dezvaluiri in cazul Condrea. Unde se afla copilul, de fapt, in seara accidentului

Noi dezvaluiri facute de fosta sotie a lui Condrea, joi, la Antena 3. Femeia sustine ca fetita nu era la ea in momentul accidentului patronului Hexi, astfel ca Dan Condrea nu se ducea sa ia copilul,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )