Libnet.ro
UNICEF

06:00

Noi detalii infioratoare in cazul fetitei de zece ani rapita de pe o strada din Braila. A fost desfigurata in bataie si violata, iar vinovatii sunt in libertate

Antena3 Antena3,
Noi detalii infioratoare in cazul fetitei de zece ani rapita de pe o strada din Braila. A fost desfigurata in bataie si violata, iar vinovatii sunt in libertate

Monstrul din Braila, care a furat de pe strada o copila de zece ani, a desfigurat-o in bataie si apoi a violat-o, ar fi trebuit sa fie in puscarie inca din vara. Este judecat pentru ca ar mai fi agresat. continuă pe Antena3

Detalii infioratoare in cazul fetitei violate in Braila! Ce i-au facut pedofilii dupa ce micuta a lesinat

Ies la iveala noi detalii infioratoare in cazul fetitei violate in Braila de doi barbati cu varste de 20 si 30 de ani. Procurorul de caz a declarat ca agresorii nu au avut mila de micuta nici macar dupa ce aceasta a lesinat. Barbatii au fost plasati in arest preventiv pentru o perioada de 30 .

Noi detalii cutremuratoare in cazul copilei de 10 ani rapite din Braila. Fetita a fost violata si dupa ce lesinase

Procurorii au oferit primele informatii in cazul fetitei care a fost rapita din fata unui magazin de catre doi indivizi, de 20 si 30 de ani, si violata pe un teren viran, iar apoi intr-un imobil nelocuit.

Alin Dinca, despre cazul fetitei de 10 ani violate la Braila: De ziua Romaniei, o sa acoperim tara cu un praf roz de zane

Coiotu Alin Dinca), solistul formatiei Trooper, a reactionat dur in urma cazului fetei violate de la Braila. O fetita de 10 ani din Braila a fost rapita de pe strada de doi barbati, unul de 20 de ani, si altul de 30.

Noi detalii in cazul Caracal. Procurorul Ovidiu Popescu, audiat la CSM

Procurorul Ovidiu Popescu este audiat la aceasta ora la sediul CSM. La ora 10 va incepe sedinta in care va fi audiat procurorul de la Caracal, Ovidiu Popescu. Acesta a ajuns la CSM in urma cu putin.

FLORIN DANESCU, ARB: Industria bancara locala se simte mizerabil de peste zece ani

Industria bancara din tara noastra se simte mizerabil de mai bine de zece ani, pentru ca nu este masurabila, conform domnului Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), care spune ca acest sector nu a stiut, dupa 2010, sa actioneze pe latura increderii.

Gheorghe Dinca, audiat in legatura cu dezvaluirile privind Cazul Caracal

Gheorghe Dinca este audiat, joi, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a da noi detalii despre cazul Caracal, in care sunt investigate disparitiile Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, au precizat pentru Mediafax surse din Politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )