Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gheorghe Dinca, audiat in legatura cu dezvaluirile privind Cazul Caracal

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Dinca, audiat in legatura cu dezvaluirile privind Cazul Caracal

Gheorghe Dinca este audiat, joi, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a da noi detalii despre cazul Caracal, in care sunt investigate disparitiile Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, au precizat pentru Mediafax surse din Politie. continuă pe Hotnews

Ce pedeapsa ar putea primi Gheorghe Dinca, dupa crimele odioase de la Caracal. Legea din Romania e prea blanda

Gheorghe Dinca a recunoscut astazi, 28 noiembrie, ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. Dupa cinci luni de minciuni, criminalul a povestit firul tragediei. Ce pedeapsa ar putea sa primeasca acesta? Ce pedeapsa ar putea primi Dinca? Principalul suspect in cazul Caracal si-a schimbat total declaratiile in fata anchetatorilor. Gheorghe Dinca a recunoscut, la audierile .

Rasturnari de situatie incredibile in cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca este audiat din nou

Gheorghe Dinca este audiat chiar acum de politisti la sediul IGPR. Sunt rasturnari de situatie incredibile in cazul crimelor de la Caracal. Dupacinci luni in care a stat sub nasul anchetatorilor.

Gheorghe Dinca si-a scris memoriile in inchisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat in exclusivitate la Antena 3 informatii noi in legatura cu cazul Caracal si Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca care a fost arestat preventiv dupa ce.

Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Au iesit la iveala detalii cu adevarat macabre, in cadrul anchetei din cazul care a ingrozit Romania. S-a aflat ce i-a facut Gheorghe Dinca uneia dintre adolescentele rapite, dupa ce a sechestrat-o in masina sa si a dus-o la casa ororilor, de pe strada Craiovei din Caracal. Procurorii l-au audiat de cateva ori pe barbatul .

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Cazul Caracal. Ce a facut familia Alexandrei Macesanu, la patru luni de la disparitia tinerei. Lovitura grea pentru Gheorghe Dinca si fiica lui

Alexandru Cumpanasu continua sa se implice in cazul Caracal, asa cum a promis dupa ce a pierdut rusinos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Acesta a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Gheorghe Dinca si al fiicei lui, iar Parchetul General l-ar fi anutat ca a trimis plangerea catre DIICOT. Cazul .

Cazul Caracal ia amploare: ce au descoperit procurorii in casa lui Gheorghe Dinca

Antena 3 a prezentat in exclusivitate noi informatii in cazul presupusului complice al lui Gheorghe Dinca. Procurorii sustin ca in casa lui Gheorghe Dinca au fost gasite probe biologice impotriva lui.

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dinca. Comunicat oficial DIICOT

DIICOT face declaratii incredibile! Comunicatul oficial al institutiei a rasturnat cazul care a curprins o tara intreaga. Exista un complice! in acest moment, nu exista niciun indiciu din care sa rezulte paticiparea sa la savarsirea celorlalte infractiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic si au verificat toate variantele de lucru.

Gheorghe Dinca, adus la politie joi pentru o noua runda de audieri. Cazul Caracal a luat o noua turnura, miercuri, cand autoritatile au anuntat ca principalul suspect are un complice (VIDEO)

Rasturnare de situatie in dosarul Caracal! Dupa ce procurorii de la crima organizata nu au facut, de luni de zile, niciun pas inainte in cazul Caracal, miercuri au iesit sa anunte o mare captura: complicele.

Seful DIICOT: in cazul Caracal a mai fost retinut un suspect. Barbatul ar fi violat-o pe Luiza Melencu dupa ce aceasta a fost rapita de Gheorghe Dinca - UPDATE

Procurorul sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Giorgiana Hosu, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in cazul Caracal a mai fost retinut un barbat suspectat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o. Barbatul este acuzat ca a violat-o pe Luiza la locuinta lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a rapit-o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )