Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noi dezvaluiri in cazul asasinatului lui Boris Nemtov. Acesta avea dovezi despre implicarea rusa in Ucraina

Antena3 Antena3,
Noi dezvaluiri in cazul asasinatului lui Boris Nemtov. Acesta avea dovezi despre implicarea rusa in Ucraina

Boris Nemtov, asasinat vineri la Moscova, a adunat dovezi privind prezenta de soldati rusi in Ucraina, dovezi pe care era pe punctul de a le publica, a afirmat luni Ilia Iasin, unul dintre prietenii opozantului. continuă pe Antena3

Fotomodelul Anna Duritkaia, principalul martor in cazul asasinarii lui Boris Nemtov: Nu s-a intamplat nimic suspect

Principalul martor in cazul asasinarii liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, Anna Duritkaia, un fotomodel ucrainean in varsta de 23 de ani, afirma ca nu a vazut fata asasinului si nu a recunoscut modelul.

Marturia unuia dintre martorii asasinarii lui Boris Nemtov: Dupa ce a fost impuscat a mai trait cateva momente

Trei martori exista pana la aceasta ora p]n cazul asasinatului lui Boris Nemtov. Unul dintre ei, Victor, a vorbit intr-un interviu pentru Lifenews. ru, conform Flux24 Barbatul sustine ca se afla aproximatix.

Ipotezele analizate de anchetatorii rusi in cazul asasinarii lui Boris Nemtov. Masina folosita de asasini a fost gasita

Asssinarea liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, la Moscova a fost planuita atent, au declarat anchetatorii, care analizeaza o serie de ipoteze de la o provocare politica pana la razbunarea islamistilor radicali, relateaza Russia Today, in pagina electronica.

Obama cere o ancheta transparenta in cazul lui Boris Nemtov

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze rapid o ancheta prompta, impartiala si transparenta, informeaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Obama cere o ancheta transparenta in cazul lui Boris Nemtov

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze.

VIDEO Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova / Vladimir Putin: Uciderea lui Nemtov este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare / Casa Alba: Guvernului rus sa demareze o ancheta prompta, impartiala si transparenta

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impusct in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei, relateaza AFP. Politia, citata de agentia de presa RIA Novosti, a raportat ca mai multe persoane au fost martori la asasinat. Intr-un interviu recent, Boris Nemtov declara ca se teme de presedintele rus Vladimir Putin si ca acesta ar putea sa il omoare din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, noteaza BBC. In acelasi timp, conform unui purtator de cuvant al Kremlinului, Putin a condamnat aceasta crima. Intra in articol pentru a vedea principalele reactii ale unor lideri dupa asasinarea lui Nemtov.

Ipotezele halucinante aruncate de Kremlin: Boris Nemtov, ucis de Statul Islamic sau de colegii din opozitie

Regimul controlat de Vladimir Putin s-a grabit sa acuze provocatorii si chiar pe colegii de opozitie ai lui Boris Nemtov pentru moartea acestuia. Oficialii rusi sustin ca Nemtov ar fi putut fi asasinat chiar de alti disidenti care, in felul acesta, au vrut sa destabilizeze tara si sa dea nastere unui nou martir. Alte ipoteze cercetate de politistii rusi sunt un atac islamist sau mana rebelilor ucraineni.

Boris Nemtov, interviu pentru numarul din februarie al Forbes Polonia: Vladimir Putin este paranoic si se pregateste de razboi

Politicianul Boris Nemtov, cunoscutul opozant al lui Vladimir Putin, asasinat in noaptea de vineri spre sambata in Moscova, il descria pe liderul de la Kremlin, intr-unul dintre ultimele interviuri acordate, drept paranoic, afirmand ca acesta se pregateste de razboi. Nemtov a discutat, in interviul publicat in numarul din februarie al Forbes Polonia, despre problemele economice ale Rusiei si despre potentialul dezvoltarii unei miscari nationale de protest in tara sa.

FOTOGALERIE Mitingul in memoria lui Boris Nemtov: 'Nemtov este iubire, Putin este razboi', 'Nu imi este frica', 'Eroii nu mor'

'Nu imi este frica', 'Eroii nu mor', 'Eu sunt Nemtov', 'Propaganda ucide', 'Rusia va fi libera', 'Nemtov este iubire, Putin este razboi' sunt cateva dintre mesajele de la mitingul organizat in memoria liderului opozitiei ruse Boris Nemtov din centrul Moscovei. Peste 70. 000 de persoane participa la mars, conform CNN.

GALERIE FOTO. Peste 70.000 de oameni au participat la marsul de la Moscova in memoria lui Boris Nemtov

Peste 70. 000 de oameni au participat, duminica, la marsul din capitala Moscovei in memoria lui Boris Nemtov. Manifestatii au scandat: Eroii nu mor, Eu sunt Nemtov, Propaganda ucide, Rusia va fi libera, Nemtov este iubire, Putin este razboi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )