Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noi dezvaluiri in scandalul in care Rizea e acuzat ca a plecat din hotelul lui Porumboiu fara sa plateasca. Porumboiu: I-am si spus administratorului luati-le banii la zece zile, ca au fete de borfasi! (VIDEO)

B1 B1,
Noi dezvaluiri in scandalul in care Rizea e acuzat ca a plecat din hotelul lui Porumboiu fara sa plateasca. Porumboiu: I-am si spus administratorului luati-le banii la zece zile, ca au fete de borfasi! (VIDEO)

Cristian Rizea si Adrian Porumboiu revin cu noi lamuriri in scandalul in care fostul parlamentar PSD este acuzat ca a plecat de la hotelul omului de afaceri din Vaslui fara a plati. Detalii. continuă pe B1

Politia de Frontiera verifica modul in care Sebastian Ghita a plecat din tara

Politia de Frontiera Romana a anuntat, marti, ca vor fi facute verificari pentru a se stabili modul in care fostul deputat Sebastian Ghita a plecat din tara, fiind prins in Serbia dupa aproape patru luni de la disparitia sa.

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, a oferit DNA imobile in valoare de un million de euro pentru a acoperi cautiunea din dosarul in care este acuzat de luare de mita

Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, a oferit spre folosirea DNA a mai multor imobile a caror valoare ajunge la aproximativ un million de euro pentru a acoperi cautiunea din dosarul in care este acuzat ca a luat mita.

Rizea a raspuns acuzatiei ca a plecat din hotelul lui Porumboiu fara sa plateasca. Porumboiu: Rizea e nebun la cap! A fugit din hotel la 03.00 dimineata de parca era in Sahara si-l prindea o furtuna de nisip (VIDEO)

Scandalul in care este implicat Cristian Rizea a intrat intr-o noua etapa. Fostul deputat, acuzat ca a plecat dintr-un hotel din Vaslui fara sa plateasca, sustine ca terfelirea numelui sau a ajuns.

Jurnalistul Dan Andronic, noi DEZVALUIRI despre scena politica. Ce i-a transmis lui Mihai Gadea

Jurnalistul Dan Andronic face noi declaratii surprinzatoare despre scena politica romaneasca. intr-un mesaj care a fost postat pe contul oficial pe Facebook al jurnalistului, Andronic a scris.

Dan Andronic promite noi dezvaluiri privind alegerile prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:11 Jurnalistul Dan Andronic a anuntat astazi ca se va prezenta in fata Parlamentului, daca va fi chemat, pentru ca va avea astfel ocazia sa prezinte date pe care nu le-a dezvaluit pana in acest moment cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. *Adrian Tutuianu: Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta.

Fostul primar al municipiului Bacau Romeo Stavarache, condamnat la trei ani de inchisoare, a fost achitat definitiv in dosarul in care era acuzat de abuz in serviciu

Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavrache, condamnat anul trecut de Tribunalul Bacau la trei ani de inchisoare cu suspendare fiind acuzat de abuz in serviciu, a fost achitat, miercuri, de Curtea de Apel Alba Iulia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )