Libnet.ro
UNICEF

11:31

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

Playtech Playtech,
Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a . continuă pe Playtech

Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier. Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma luni ca cetateanul olandez,.

UPDATE Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Dambovita s-a sinucis El ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion

Procuratura din provincia olandeza Brabantul de Nord a confirmat sinuciderea cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, relateaza presa locala. Autoritatile olandeze au transmis ca barbatul ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion pe o sosea din zona Escharen, sud-estul Olandei.

Politia cere mandat de arestare pe numele cetateanului olandez, abia la o zi dupa ce a anuntat ca l-a identificat pe principalul suspect. Eficienta autoritatilor, pusa din nou sub semnul intrebarii

Politia il pune sub urmarire penala si cere mandat de arestare pe numele cetateanului olandez, care este suspectat ca ar fi violat-o si ucis-o pe fata de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii.

Detalii noi in cazul fetitei ucise in Dambovita. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani ucise in Dambovita, vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o. Ce a spus barbatul imediat dupa ce a scapat de copila? UPDATE: Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru lipsire de .

Noi imagini cu Adriana in viata, fetita ucisa din Dambovita. Ce au surprins camerele de supraveghere - VIDEO

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovitaa fost ucisa la aproximativ o jumatate de ora dupa ce a fost rapita. Astfel, cand parintii i-au anuntat disparitia, Adriana Mihaela Feraru era deja.

IGPR: Cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a murit intr-un accident rutier

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier, au declarat oficiali din Politia Romana.

Noi imagini cu Luiza Melencu, postate de prieteni pe Facebook

Prietenii Luizei Melencu nu isi pierd speranta si cred in continuare ca adolescenta este in Viata. Acestia au facut publice noi imagni cu fata de 18 ani. Potrivit lui Gheorghe Dinca, Luiza a fost rapita,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2975 seconds )