Libnet.ro
UNICEF

06:16

Noi imagini cu masina lui Condrea inainte de accidentul fatal

Antena3 Antena3,
Noi imagini cu masina lui Condrea inainte de accidentul fatal

Noi imagini cu masina lui Dan Condrea inainte de accidentul rutier fatal au fost difuzate, luni, de Antena 3. Potrivit datei care apare pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere, masina este. continuă pe Antena3

Noi imagini cu Dan Condrea. Camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca au surprins ultimii trei kilometri din viata fostului patron Hexi Pharma (VIDEO)

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca cu putin timp inainte de accident, informeaza B1 TV. Este vorba despre ultimii trei.

Masina de pe camerele de supraveghere nu este cea distrusa in accidentul in care a murit Condrea

Imaginile de pe camerele de supraveghere in care s-a spus ca apare masina lui Dan Condrea inainte de accident nu este, de fapt, cea a patronului Hexi Pharma, potrivit unor informatii prezentate luni, la em.

Titi Aur, despre ultimele imagini cu Dan Condrea in viata. A fost sau nu sinucidere?

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere in care apare masina lui Dan Condrea inainte de accident au fost studiate de specialisti. Acestia sunt de parere ca patronul Hexi Pharma nu conducea.

IMAGINI SOCANTE! Dan Condrea, mort intr-un accident de masina. Ambulanta: Prezenta leziuni extrem de grave incompatibile cu viata

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis, deoarece la fata locului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )