Libnet.ro
UNICEF

21:00

Noi imagini cu unul dintre avioanele F16 cumparate de Romania din Portugalia (VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini cu unul dintre avioanele F16 cumparate de Romania din Portugalia (VIDEO)

Noi imagini au fost surprinse in Portugalia, la baza aeriana Monte Real, cu unul dintre avioanele F16 cumparate de Romania, pe care sunt instruiti pilotii si tehnicienii romani. Imaginile au fost. continuă pe B1

VIDEO Imagini cu unul din avioanele de vanatoare F-16 ale Romaniei

La baza aeriana Monte Real din Portugalia, acolo unde sunt pregatite aparatele F16 cumparate de Romania si sunt instruiti pilotii si tehnicienii romani, ziua de duminica a fost una a portilor deschise, prilej cu care a fost filmata in timpul unei demonstratii una dintre aeronavele de vanatoare pe care le-a achizitionat tara noastra. Imaginile surirpind modelul cu numarul 15124, cu camuflajul pe care il va avea in dotarea Fortelor Aeriene Romane, cu marcaje in limba romana, dar - deocamdata - fara cocarda tricolora de pe aeronavele militare romanesti.

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70.000 de sedinte de exorcism

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70. 000 de sedinte de exorcism .

La trei ani de la lansare, GTA V ramane unul dintre cele mai bune jocuri

In urma cu trei ani de zile, Rockstar Games a lansat unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Grand Theft Auto V a implinit ieri, 17 septembrie, varsta de trei ani de zile. in acea zi, in anul 2013, jocul debuta in mod oficial pe consolele din vechea generatie PlayStation 3 si Xbox [].

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk: Unul dintre obiectivele UE este sa nu mai permita niciodata intrarea necontrolata de refugiati

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca unul dintre obiectivele importante ale Uniunii Europene la summitul desfasurat vineri la Bratislava este de a nu mai permite niciodata sosirea necontrolata de refugiati.

Medicul Radu Zamfir, eroul accidentului din Muntii Apuseni, s-a legat pe viata de unul dintre salvatorii sai

Petrecere in familia medicului Radu Zamfir. Eroul accidentului din Muntii Apuseni si-a botezat cea de-a doua fetita, iar nasi au fost Gheorghe Trif, unul dintre cei trei moti salvatori, si sotia sa,.

Un leagan a cazut peste sase elevi, in curtea unei scoli din Constanta. Unul dintre copii a suferit rani grave (VIDEO)

Incident dramatic in curtea unei scoli din Constanta. Un leagan a cazut peste sase elevi, iar unul dintre ei a suferit rani grave, informeaza B1 TV. Leaganul a fost instalat chiar inainte de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )