Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk: Unul dintre obiectivele UE este sa nu mai permita niciodata intrarea necontrolata de refugiati

România Liberă România Liberă,
Presedintele Consiliului European, Donald Tusk: Unul dintre obiectivele UE este sa nu mai permita niciodata intrarea necontrolata de refugiati

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca unul dintre obiectivele importante ale Uniunii Europene la summitul desfasurat vineri la Bratislava este de a nu mai permite niciodata sosirea necontrolata de refugiati. continuă pe România Liberă

Criza generata de Brexit constituie o oportunitate pentru reformarea UE

Criza generata de hotararea Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana reprezinta o oportunitate de identificare a problemelor si de reformare a Blocului comunitar, afirma presedintele Consiliului European, Donald Tusk, inaintea summitului de la Bratislava, relateaza Reuters.

Ce se va discuta la Summitul de la Bratislava? Raspunde Donald Tusk, Presedintele Consiliului European

Prietenii sau adversarii Uniunii Europene, cei increzatori dar si cei critici fata de destinul proiectului european asteapta cu egal interes rezultatul Summitului asupra Reformei Europei.

UE nu poate face compromisuri in privinta libertatii de miscare in negocierile cu Londra, afirma Juncker si Tusk

Presedintii Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker si Consiliului European Donald Tusk au subliniat vineri, dupa summitul UE de la Bratislava, ca Marea Britanie nu va obtine un acces pe piata unica daca Londra nu accepta libertatea de miscare a muncitorilor, care sta la baza Uniunii, relateaza Reuters.

Incident in coloana oficiala a lui Francois Hollande. Unul dintre motociclistii care il insoteau a cazut (VIDEO)

Incident in coloana oficiala a lui Francois Hollande. Unul dintre motociclistii care il insoteau pe presedintele francez s-a dezechilibrat si a cazut, informeaza B1 TV. Starea de sanatate a.

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA: Am fost chemat pentru ca PNL a depus o plangere dupa alegerile locale din 2016

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a fost, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). La iesirea din sediul institutiei, acesta a precizat ca a fost chemat pentru ca PNL a depus o plangere dupa alegerile locale din 2016, legata de posibila mituire a unor consilieri judeteni pentru a-si schimba intentia de vot.

Presedintele Consiliului Judetean Brasov si primarul Brasovului, la Senat pentru terenul necesar Aeroportului de la Ghimbav

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, AdrianVestea, si primarul George Scripcaru vor fi prezenti miercuri, 14 septembrie 2016, la lucrarile Comisiei Juridice din cadrul Senatului Romaniei.

Medicul Radu Zamfir, eroul accidentului din Muntii Apuseni, s-a legat pe viata de unul dintre salvatorii sai

Petrecere in familia medicului Radu Zamfir. Eroul accidentului din Muntii Apuseni si-a botezat cea de-a doua fetita, iar nasi au fost Gheorghe Trif, unul dintre cei trei moti salvatori, si sotia sa,.

Un leagan a cazut peste sase elevi, in curtea unei scoli din Constanta. Unul dintre copii a suferit rani grave (VIDEO)

Incident dramatic in curtea unei scoli din Constanta. Un leagan a cazut peste sase elevi, iar unul dintre ei a suferit rani grave, informeaza B1 TV. Leaganul a fost instalat chiar inainte de.

in anii 90 era unul dintre cei mai iubiti prezentatori de stiri. Cum arata astazi Radu Cosarca

In anii90 Radu Cosarca era unul dintre cei mai iubiti si apreciati perezentatori de stiri. Milioane de oameni se uitatu seara de seara la Observatorul pe care il prezenta alaturi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )