Libnet.ro
UNICEF

13:45

Noi marturii in dosarul lui Liviu Dragnea, Fraude la referendum

România Liberă România Liberă,
Noi marturii in dosarul lui Liviu Dragnea, Fraude la referendum

Martorii audiati joi in dosarul lui Liviu Dragnea le-au spus judecatorilor de la instanta suprema ca nu au recunoscut semnaturile care apar in dreptul numelui lor pe listele electorale de la referendumul din 2012, iar unul dintre acestia a aratat ca nu-si explica de ce pe cartea de identitate are stampila desi nu a votat, scrie news. ro. continuă pe România Liberă

Instanta incearca sa stabileasca cine a trimis sms-urile semnate Liviu Dragnea in ziua referendumului: Mai trebuie cate 100 de oameni la fiecare sectie de vot

Completul de cinci judecatori de la Curtea Suprema care solutioneaza procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea 53 de ani) este acuzat de fraudarea referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu, incearca sa desluseasca cine a redactat si trimis mai multe sms-uri mobilizatoare in ziua votului. Mesajele au fost transmise de o persoana din cadrul Secretariatului General al PSD catre membrii de partid aflati in sectiile de votare.

Liviu Dragnea: Legea antifumat e prea restrictiva

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, si-a exprimat, intr-o conferinta de presa la Buzau, indoiala ca legea care interzice fumatul in spatiile publice va putea fi aplicata intocmai si a precizat ca aceasta este prea restrictiva, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea vine la Buzau ca sa decida candidatul PSD pentru primaria municipiului

Social-democratii buzoieni il asteapta astazi pe presedintele Liviu Dragnea, invitat sa participe la sedinta Comitetului Executiv al organizatiei, in cadrul careia ar urma sa fie desemnat candidatul pentru Primaria Buzau. intalnirea cu membrii PSD este programata in sala Consiliului Judetean, dupa ora 15.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )