Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea: Legea antifumat e prea restrictiva

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Legea antifumat e prea restrictiva

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, si-a exprimat, intr-o conferinta de presa la Buzau, indoiala ca legea care interzice fumatul in spatiile publice va putea fi aplicata intocmai si a precizat ca aceasta este prea restrictiva, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dragnea arunca bomba in privinta legii antifumat

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, si-a exprimat, intr-o conferinta de presa la Buzau, indoiala ca legea care interzice fumatul in spatiile publice va putea fi aplicata.

Veste buna pentru fumatori. Legea antifumat ar putea fi schimbata

Legea antifumat ar putea fi schimbata. Deputatul Daniel Fenechiu a depus in Parlament, un proiect de modificare a legii care prevede amenajarea unor locuri speciale destinate fumatului, precum si.

Liviu Dragnea vine la Buzau ca sa decida candidatul PSD pentru primaria municipiului

Social-democratii buzoieni il asteapta astazi pe presedintele Liviu Dragnea, invitat sa participe la sedinta Comitetului Executiv al organizatiei, in cadrul careia ar urma sa fie desemnat candidatul pentru Primaria Buzau. intalnirea cu membrii PSD este programata in sala Consiliului Judetean, dupa ora 15.

Numai de bine. Ce efecte imediate are legea antifumat

Noua lege antifumat nu va ajuta fumatorii sa renunte la dependenta lor, arata datele unui studiu. De altfel, conform statisticilor, un sfert dintre romanii cu varste cuprinse intre 15 si 65 de ani sunt fumatori.

Legea antifumat se aplica dupa ureche. Aurelia Cristea: Normele de aplicare a legii vor fi anuntate miercuri

Legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise intra in vigoare miercuri, dar nimeni nu stie cum se va proceda, pentru ca autoritatile nu au elaborat inca normele de aplicare. Asta ii pune in mare incurcatura atat pe politisti, responsabili de controale si amenzi, cat si pe patronii de localuri, care nu stiu exact cum sa amenajeze spatiile pentru fumatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )