Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi masuri de lupta impotriva coruptiei, vizate de prim-ministrul italian Matteo Renzi

Adevărul Adevărul,
Noi masuri de lupta impotriva coruptiei, vizate de prim-ministrul italian Matteo Renzi

Seful Guvernului italian italian, Matteo Renzi, a anuntat vineri seara noi masuri pentru a lupta impotriva coruptiei, dupa dezvaluirea existentei unei vaste retele mafiote la Roma implicand oameni politici din mai multe partide, relateaza Agence France Presse AFP) si Le Figaro. continuă pe Adevărul

Ponta, de Ziua internationala de lupta impotriva coruptiei: PSD trebuie sa isi propuna masuri radicale impotriva coruptiei

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe pagina sa de Facebook ca PSD trebuie sa isi propuna masuri radicale astfel incat orice intentie sau actiune de coruptie sa fie intampinata cu toleranta zero. Declaratia a fost facuta in contextul Zilei internationale de lupta impotriva coruptiei.

Medicii care lupta impotriva Ebola, desemnati personalitatea anului 2014 de revista americana Time

Medicii, infirmierele, impreuna cu celelalte persoane care lupta impotriva epidemiei de Ebola in Africa de Vest au fost desemnate personalitate a anului 2014 de revista americana Time, informeaza AFP.

Voluntarii care lupta impotriva epidemiei de Ebola au primit titlul Omul anului 2014, acordat de revista Time

Voluntarii care au luptat impotriva raspandirii epidemiei de Ebola in Africa de Vest au primit titlul de Omul anului 2014, acordat de revista Time. Printre cei nominalizati anul acesta au mai fost presedintele.

UE pregateste noi sanctiuni dure impotriva autoritatilor din Crimeea

Autoritatile Uniunii Europene pregatesc noi sanctiuni aditionale indreptate impotriva economiei din Crimeea, au declarat oficiali de Bruxelles, citati de Reuters. Potrivit acestora, UE intentioneaza sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )