Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noi previziuni despre APOCALIPSA Romaniei! Cea mai mare CLARVAZATOARE anunta MARELE MACEL! E inevitabil

B1 B1,
Noi previziuni despre APOCALIPSA Romaniei! Cea mai mare CLARVAZATOARE anunta MARELE MACEL! E inevitabil

Clarvazatoarea MariaGheorghiu a lansat noi previziuni despre inceputul celui de-al Treilea Razboi Mondial. in aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor. continuă pe B1

Cum ar putea fi afectata Romania de o criza in care ar putea intra Turcia, a 13-a cea mai mare economie din lume

Turcia este a 13-a cea mai mare economie din lume, iar problemele cu care se confrunta ar putea avea repercusiuni si asupra Romaniei.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

VIDEO Cum a ajuns un dansator roman sa faca senzatie in cluburile din China. Cea mai mare agentie de talente din Los Angeles a batut palma cu el

La 26 de ani, Paul Moldovan a ajuns unul dintre cei mai solicitati dansatori din tara. Mai mult, a facut senzatie in cluburile din China, iar de curand a batut palma cu cea mai mare agentie de talente din Los Angeles, dupa ce a fost selectionat din peste 600 de dansatori din America si nu numai.

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult.

Virusul pestei porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Virusul peste porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

Avaria de la telegondola din Piatra Neamt, cea mai mare din istoria instalatiei. Care a fost cauza blocarii cabinelor

15 persoane, intre care un copil de trei luni, au fost blocate luni seara, mai bine de trei ore, in cabinele telegondolei suspendate la zeci de metri inaltime, deasupra orasului Piatra Neamt.

FOTO Ce s-a ales de cultivatorii de tutun din Romania. Chiar daca primesc cea mai mare subventie, se plang ca au disparut fabricile de procesare

Fermierii din Dolj spun ca au ramas la mana intermediarilor, iar acestia le ofera doar 3 lei pe kilogramul de tutun uscat. inainte de 1989, in Romania se cultivau peste 35. 000 de hectare, iar acum abia daca mai sunt 1. 000 de hectare. Comuna doljeana Bratovoiesti acopera un sfert din productia de tutun a tarii. Pentru un hectar cultivat, statul plateste 2. 000 de euro.

Ambasador roman la Chisinau, despre demonstratiile de sprijin de la Chisinau: Romania e mai mare decat pare si are o memorie lunga

Daniel Ionita, ambasadorul Romaniei la Chisinau, a vorbit intr-un interviu despre decizia locuitorilor de peste Prut de a organiza mitinguri de sprijin a demonstratile de la Bucuresti in urma violentelor din Pi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )