Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noi proceduri de confidentialitate la Facebook: Utilizatorii nu isi vor mai putea ascunde numele pe Graph Search (FOTO)

B1 B1,
Noi proceduri de confidentialitate la Facebook: Utilizatorii nu isi vor mai putea ascunde numele pe Graph Search (FOTO)

Reteaua de socializare Facebook a anuntat ca pregateste noi proceduri de confidentialitate, potrivit InsideFacebook. Astfel, in scurt timp, toti utilizatorii vor primi un mesaj din partea administratorilor de. continuă pe B1

Comerciantii nu vor mai putea oferi gratuit clientilor tutun si alcool. Guvernul interzice 'vanzarea cu prime'

Comerciantii nu vor mai putea oferi gratuit potentialilor clienti tutun si alcool la vanzarea sau prezentarea unei oferte de vanzare a unui asemenea produs, Guvernul urmand sa interzica din ianuarie aceasta practica, denumita vanzare cu prime, pentru a-si creste incasarile din produse accizabil, transmite Mediafax.

Fenechiu: Romania va intra in normalitate cand institutiile economice nu vor mai fi ...

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu spune ca Romania va intra in normalitate atunci cand va intelege ca institutiile economice nu trebuie manageriate de politicieni, relateaza Mediafax. El a mai spus ca liderii politici trebuie sa se inconjoare de profesionisti in domeniul economic, si nu de analisti care apar la televiziuni si care le stiu pe toate. Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a participat, duminica, la Sinaia, la dezbaterea Romania pentru mediul de afaceri, .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )