Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi reguli pentru taximetristi. Ce nu vor mai avea voie sa discute cu clientii

Antena3 Antena3,
Noi reguli pentru taximetristi. Ce nu vor mai avea voie sa discute cu clientii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca activitatea de taximetrie se va face, obligatoriu, printr-un dispecerat. Taximetristii nu vor mai avea voie sa refuze curse sau sa ceara bonusuri. Acestia nu. continuă pe Antena3

Noi reguli pentru taxi in Bucuresti: Activitatea de taximetrie, desfasurata exclusiv prin intermediul unui dispecerat autorizat

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat marti proiectul de hotarare potrivit caruia activitatea de transport in regim taxi poate fi desfasurata in Bucuresti doar de.

Procuror din Constanta despre castrarea legilor justitiei: Nici macar infractorii nu vor mai fi in siguranta; si fiicele infractorilor pot fi calcate pe trecere si sotiile lor pot fi talharite

Andrei Bodean, procurorul constantean care i-a trimis in judecata pe Nicusor Constantinescu, Radu Mazare si Sorin Strutinsky, a declarat ca s-a alaturat protestului magistratilor pentru ca nimeni nu va mai fi in siguranta daca modificarile vor intra in vigoare. Nici macar infractorii nu vor mai fi in siguranta. Si fiicele infractorilor pot fi calcate pe trecere si sotiile lor pot fi talharite, a spus Bodean pentru Info Sud-Est.

Inca o lovitura data de PSD justitiei: Proiect prin care faptele de coruptie savarsite pentru obtinerea unor foloase pentru altcineva decat pentru sine nu vor mai fi incriminate

Faptele de coruptie savarsite pentru obtinerea unor foloase pentru altcineva decat pentru sine nu vor mai fi incriminate, potrivit unei initiative legislative depusa la Senat de 15 deputati PSD, relateaza Adevarul. Odata cu intrarea proiectului in circuitul legislativ, acesta ar trebui discutat in Comisia Iordache, din moment ce majoritatea PSD-ALDE a hotarat ca orice initiativa pe partea de Justitie sa ajunga in dezbatere la aceasta comisie.

Medicii de familie nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, de la inceputul anului viitor

Incepand din 3 ianuarie 2018, cabinetele de medicina familiei nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, potrivit unui comunicat de presa transmis miercuri de Societatea.

Medicii de familie nu vor mai acorda servicii decontate de CAS incepand din 3 ianuarie

Cabinetele de medicina familiei nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate incepand cu 3 ianuarie 2018, ca urmare a nesemnarii actelor aditionale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistenta medicala primara incheiate cu casele de asigurari de sanatate judetene, anunta Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF), prin intermediul unui comunicat de presa.

Medicii de familie nu vor mai acorda servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate incepand din 3 ianuarie: Consultatiile, acordate doar contra cost sau pro bono

Cabinetele de medicina familiei nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate incepand cu data de 3 ianuarie 2018, anunta Societatea Nationala de Medicina Familiei si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie, intr-un comunicat. In aceasta situatie, consultatiile in cabinetele medicilor de familie se vor efectua doar contra cost sau pro bono, in functie de decizia fiecarui medic. Motivul este nesemnarea actelor aditionale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistenta medicala primara incheiate cu casele de asigurari de sanatate judetene.

Noi obligatii pentru furnizorii de internet. Vor fi obligati sa informeze publicul

Furnizorii de internet din Romania vor avea obligatia ca, de la 1 februarie 2018, sa publice pe propriile site-uri sau prin afisare la toate punctele de lucru valorile parametrilor de calitate administrativi.

LOVITURA TERIBILA pentru Principesa Margareta! Este OBLIGATA SA PARASEASCA Palatul Elisabeta! Nu mai are voie sa locuiasca AICI! Detalii de ULTIMA ORA (VIDEO)

Lovitura pentru Casa Regala! Principesa Margareta are la dispozitie 60 de zile sa elibereze Palatul Elisabeta! in februarie expira calitatea de locuinta de protocol pentru fostul sef al statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )