Libnet.ro
UNICEF

13:45

NOI semnale despre suspendarea PRESEDINTELUI IOHANNIS! Dezvaluiri din interiorul coalitiei PSD-ALDE

B1 B1,
NOI semnale despre suspendarea PRESEDINTELUI IOHANNIS! Dezvaluiri din interiorul coalitiei PSD-ALDE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat sambata, la Sinaia, ca nu este in competenta lui sa discute despre perspectiva unei suspendari a presedintelui, ci a liderilor aliantei majoritate de la. continuă pe B1

CRIZA politica: S-a solicitat oficial SUSPENDAREA presedintelui Iohannis

Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este din nou solicitata de voci din PSD. Deputatul Liviu Plesoianu a cerut inceperea acestui proces. Mai mult, el s-a rastit la colegii sai de partid, inclusiv la Liviu.

Florin Iordache, ATAC fara precedent la adresa presedintelui IOHANNIS: Nu face decat sa isi continue campania electorala (VIDEO)

Florin Iordache, presedintele Comisia speciala pentru Legile justitiei, a criticat dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza la CCR modificarile aduse Legilor Justitiei. Nu poate sa ceara nimeni.

Curtea Constitutionala va discuta pe 30 mai sesizarea presedintelui Iohannis pe prima dintre cele trei Legi ale justitiei

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta in 30 mai sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara.

Politic show: Ca Videle la poarta noua;CTP: Am identificat stilul presedintelui Iohannis. Stia ca Viorica Vida Dancila este o nulitate; Haos n finantele partidelor. Ilegalitati constatate de Autoritatea Electorala Permanenta.

Cand ar putea veni raspunsul Comisiei de la Venetia pe Legile Justitiei. Zegrean: Lucrurile ar putea fi simplificate mult pentru ca il avem pe Tudorel Toader care este, el insusi, membru. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei a declarat, ca. Coabitarea devine imposibila. Ca urmare a refuzului premierului de a demisiona, presedintele Klaus Iohannis ameninta ca va declansa un.

Ludovic Orban: PNL sustine interventia presedintelui Iohannis privind legile justitiei si cere demisia ministrului Tudorel Toader

PNL sustine interventia oportuna a presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste contestarea legilor justitiei la CCR si la Comisia de la Venetia, a declarat miercuri Ludovic Orban. El a mai spus ca liberalii solicita demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

PMP, reactie la decizia presedintelui Iohannis de a ataca la CCR legile justitiei

Gestul presedintelui de a ataca la CCR si de a sesiza Comisia de la Venetia pe tema legilor justitiei este un gest asteptat dupa ce demersurile parlamentarilor din opozitie s-au epuizat in mare.

Codrin Stefanescu, atac dur la adresa Presedintelui: Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu sustine ca prin anuntul privind legile justitiei ca presedintele Klaus Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic, tot mai fan Monica Macovei, tot mai.

VIDEO NASA a lansat o nava spatiala catre Marte, pentru a obtine noi date despre conditiile de pe planeta rosie

NASA a lansat sambata, catre Marte, cea mai noua nava spatiala a sa, InSight, creata pentru a ajunge pe suprafata planetei rosii in vederea obtinerii de date despre conditiile de acolo, dar si despre cum s-au format planetele telurice, scrie News. ro citand agentiile internationale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )