Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noile planuri ale lui Mircea Geoana

România Liberă România Liberă,
Noile planuri ale lui Mircea Geoana

Invinsi in alegerile prezidentiale, fostii si actualii social-democrati se lupta intre ei la scena deschisa. Victor Ponta si Liviu Dragnea ar vrea sa ramana la butoane, in timp ce Mircea Geoana isi face planuri pentru sefia PSD, dar si pentru o coalitie cu PNL si ii pune deja conditii presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Mircea Geoana, cumnatul sau Ionut Costea si Cristian Burci vor fi audiati ca martori in dosarul Mita la PSD, in care sunt judecati Bunea Stancu si Ioan Niculae

Senatorul Mircea Geoana va fi audiat ca martor in dosarul in care Gheorghe Bunea Stancu si Ioan Niculae sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu campania electorala a PSD din 2009, relateaza Agerpres. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca la urmatorul termen al procesului, pe 19 februarie, sa fie audiati ca martori Mircea Geoana, cumnatul sau Ionut Costea si Cristian Burci. Citeste in sectiunea Anticoruptie toate detaliile din Dosarul Mita la PSD - Gheorghe Bunea Stancu si Ioan Niculae.

Mircea Geoana, citat ca martor in dosarul Mita la PSD. Senatorul este asteptat pe 19 februarie la Curtea de Apel

Senatorul Mircea Geoana a fost citat, joi, de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a fi prezent la urmatorul termen din dosarul Mita la PSD, spre a fi audiat ca martor. Este vorba despre finantarea campaniei electorale din 2009, atunci cand Mircea Geoana a candidat la functia de presedinte al Romaniei.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana si Marian Vanghelie au sabotat activitatea din campania pentru prezidentiale si pentru asta au fost exclusi din PSD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie au fost dati afara din partid pentru ca au sabotat activitatea din perioada campaniei electorale pentru prezidentiale,.

Radu Banciu, despre partidul lui Mircea Geoana: Impresia este clara pentru opinia publica. Nu ai ajuns la ciolanul maxim si te-ai dus sa faci un partidulet unde sa fii tu sef (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre noul partid pe care vrea sa il formeze Mircea Geoana. Partidul este mort in fasa. Impresia este clara pentru opin.

Mircea Geoana: Un nou partid este planul de rezerva

Senatorul Mircea Geoana a afirmat, in cadrul unei emisuni tv, ca va propune actualului Partid Social Democrat, un proiect de transformare profunda, iar daca acest plan nu va reusi, atunci va infiinta un nou partid.

Mircea Geoana: Proiectul pe care eu il propun este o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD

Mircea Geoana a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca propune o guvernare paritara intre noul PNLsi noul PSD. Putem sa intram intr-o majoritate, noul PSD, noul PNL, de tip.

Mircea Geoana: Proiectul pe care eu il propun este o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca propune o guvernare paritara intre noul PNLsi noul PSD. Putem sa intram intr-o majoritate, noul PSD, noul PNL, de tip.

Mircea Geoana: Noul PSD este un proiect de transformare din temelii a actualului PSD intr-un partid modern si competitiv (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca noul PSDeste un proiect pe care il va propune actualului Partid Social Democrat, un proiect de transformare profun.

Ion Cristoiu: il sprijina PNL pe sest pe Mircea Geoana in ruperea PSD?

Fostul lider PSD Mircea Geoana, alaturi de Marian Vanghelie, poarta negocieri cu mai multi parlamentari pentru formarea noului partid de stanga, conjunctura in care jurnalistul Ion Cristoiu isi exprima.

Izaura, fiica lui Bercea, arunca bomba: Toate instantele din Constanta sunt ale lui Mircea Basescu

Fiica lui Bercea Mondial arunca bomba in razboiul cu familia fostului presedinte. Toate instantele din Constanta sunt ale lui Mircea Basescu, afirma Izaura, intr-un interviu pentru ziarul Ring. Tocmai de aceea,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )