Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre partidul lui Mircea Geoana: Impresia este clara pentru opinia publica. Nu ai ajuns la ciolanul maxim si te-ai dus sa faci un partidulet unde sa fii tu sef (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre partidul lui Mircea Geoana: Impresia este clara pentru opinia publica. Nu ai ajuns la ciolanul maxim si te-ai dus sa faci un partidulet unde sa fii tu sef (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre noul partid pe care vrea sa il formeze Mircea Geoana. Partidul este mort in fasa. Impresia este clara pentru opin. continuă pe B1

Radu Banciu, despre bursa platita de Dimitrie Sturdza pentru Mihnea Nastase: Adrian Nastase stia numai sa fure, el nu mai investea in chestiuni ca educatia unui copil (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile lansate la adresa lui Adrian Nastase de brokerul Cristian Sima care a povestit pe Facebook ca printul.

Mircea Geoana vs. Victor Ponta: Premierul i-a luat casa, senatorul tinteste PSD-ul

Victor Ponta i-a luat casa lui Mircea Geoana. Sub forma de represalii. Iar Mircea Geoana, la randul lui, vrea sa-i ia partidul lui Victor Ponta. Tot sub forma de represalii. Sorin Rosca Stanescu afirma,.

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana

Premierul Victor Ponta a dezvaluit de unde a pornit conflictul cu Mircea Geoana. Liderul PSD spune ca Mircea Geoana s-a suparat atunci cand l-a numit in functia de ministru de Externe pe Bogdan Aurescu.

Victor Ponta: Conflictul cu Mircea Geoana a fost provocat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca intre el si Mircea Geoana a aparut o stare conflictuala in momentul in care nu a dorit sa il numeasca pe acesta in functia de ministru de Externe, ci a optat pentru Bogdan Aurescu, desi Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta postura.

Mircea Geoana: Un nou partid este planul de rezerva

Senatorul Mircea Geoana a afirmat, in cadrul unei emisuni tv, ca va propune actualului Partid Social Democrat, un proiect de transformare profunda, iar daca acest plan nu va reusi, atunci va infiinta un nou partid.

Mircea Geoana: Proiectul pe care eu il propun este o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD

Mircea Geoana a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca propune o guvernare paritara intre noul PNLsi noul PSD. Putem sa intram intr-o majoritate, noul PSD, noul PNL, de tip.

Mircea Geoana: Proiectul pe care eu il propun este o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca propune o guvernare paritara intre noul PNLsi noul PSD. Putem sa intram intr-o majoritate, noul PSD, noul PNL, de tip.

Mircea Geoana: Noul PSD este un proiect de transformare din temelii a actualului PSD intr-un partid modern si competitiv (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca noul PSDeste un proiect pe care il va propune actualului Partid Social Democrat, un proiect de transformare profun.

Ion Cristoiu: il sprijina PNL pe sest pe Mircea Geoana in ruperea PSD?

Fostul lider PSD Mircea Geoana, alaturi de Marian Vanghelie, poarta negocieri cu mai multi parlamentari pentru formarea noului partid de stanga, conjunctura in care jurnalistul Ion Cristoiu isi exprima.

Radu Banciu: Macar in ceasul 13.40 ar fi putut Ponta sa spuna adevarul, dar nu, tot cu aceleasi minciuni a iesit (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, interviul in care Victor Ponta recunoaste ca Guvernul a organizat prost votul din diaspora, din luna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )