Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noile sanctiuni economice impuse Rusiei de catre UE au intrat in vigoare. Sunt vizati vicepresedintele Dumei de Stat si presedintele Rostec

Hotnews Hotnews,
 Noile sanctiuni economice impuse Rusiei de catre UE au intrat in vigoare. Sunt vizati vicepresedintele Dumei de Stat si presedintele Rostec

O noua runda de sanctiuni impuse Rusiei de catre Uniunea Europeana ca rezultat ar implicarii sale in Ucraina a intrat vineri in vigoare, transmite Reuters. Printre sanctiuni se numara si restrictii asupra finantarii unor companii de stat din Rusia si inghetarea activelor unor politicieni rusi din esalonul superior. continuă pe Hotnews

Bruxelles: Noile sanctiune impuse Rusiei au intrat in vigoare

Noul set de sanctiuni prevad si masuri specifice impotriva unor cetateni rusi si ucraineni care au fost acuzati s-au implicati in conflictul din Ucraina.

UPDATE. Bruxelles: Noile sanctiune impuse Rusiei au intrat in vigoare

Noul set de sanctiuni prevad si masuri specifice impotriva unor cetateni rusi si ucraineni care au fost acuzati s-au implicati in conflictul din Ucraina.

UE a decis sa aplice de vineri noile sanctiuni impotriva Rusiei - surse

Statele membre ale Uniunii Europene au ajuns joi la un acord pentru ca noile sanctiuni economice impotriva Rusiei sa intre in vigoare de vineri, informeaza Mediafax.

Noile sanctiuni impuse Rusiei de UE au intrat in vigoare

Noile sanctiuni europene impuse Moscovei cu scopul de a limita finantarea economiei ruse au intrat in vigoare vineri dimineata, odata cu publicarea acestora in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Statele membre UE au decis ca noile sanctiuni impotriva Rusiei sa fie aplicate incepand de vineri

Statele membre ale Uniunii Europene au ajuns, joi, la un acord privind noile sactiuni economice impotriva Rusiei, si au decis ca acestea sa intre in vigoare de vineri, au declarat surse europene, citate de.

Ponta, despre efectele sanctiunilor impuse Rusiei asupra Romaniei: Un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta sustine ca in ciuda efectelor negative pe care sanctiunile impuse Rusiei le au asupra Romaniei, acesta este un pret care merita platit, mentionand ca este vorba de un angajament cu scopul de a preveni abuzurile fata de o alta.

Rusia se confrunta cu noi sanctiuni din partea UE incepand de vineri

Statele Uniunii Europene decis joi ca noile sanctiuni economice impotriva Rusiei sa intre in vigoare incepand de vineri, potrivit unor surse europene citate de AFP.

Criza din Ucraina: Noile sanctiuni UE impotriva Rusiei, aplicate incepand de vineri; sunt vizate 6 companii si 24 de persoane/ Van Rompuy: Am putea ridica sanctiunile dupa o evaluare a planului de pace

Cele 28 de state membre UE au ajuns, joi, la un acord ca noile sanctiuni impotriva Rusiei sa intre in vigoare incepand de vineri, au informat surse europene pentru AFP. Consiliul European a anuntat ulterior ca noile sanctiuni vizeaza sase mari companii din domeniul apararii si energiei, precum si 24 de personalitati, intre care oligarhi rusi si lideri separatisti. Pe de alta parte, presedintele Consiliului, Herman Van Rompuy, a precizat ca UE va face pana la sfarsitul lunii o evaluare a planului de pace si ca, in functie de aceasta, ar putea decide amendarea, suspendarea sau abrogarea sanctiunilor.

UPDATE Ucraina: Noile sanctiuni UE impotriva Rusiei, aplicate incepand de vineri/ 24 de persoane, intre care oligarhi rusi si lideri separatisti, vizate/ Van Rompuy: Am putea ridica sanctiunile dupa o evaluare a planului de pace

Cele 28 de state membre UE au ajuns, joi, la un acord pentru ca noile sanctiuni impotriva Rusiei sa intre in vigoare vineri, au informat surse europene pentru AFP. UPDATE: Uniunea Europeana va realiza o evaluare exhaustiva a progreselor planului de pace in Ucraina, pana la sfarsitul lunii septembrie, si are in vedere, in functie de aceasta evaluare, sa amendeze, sa suspende sau sa abroge sanctiunile impotriva Rusiei, a anuntat joi presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy.

Noile sanctiuni impotriva Rusiei, aprobate de UE

O noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei a fost aprobata luni de Uniunea Europeana, in contextul crizei din Ucraina, insa punerea lor in aplicare ar putea intarzia cateva zile, pentru ca Moscova sa poata continua eforturile de pace, sustin surse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )