Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nokia X6 este cel mai nou telefon care iti va starni melancolia

Playtech Playtech,
Nokia X6 este cel mai nou telefon care iti va starni melancolia

In ultimele saptamani au aparut mai multe zvonuri despre un smartphone interesant cu numele Nokia X. in realitate insa, va fi vorba de Nokia X6, o referinta la un model clasic din 2009. Cei de la HMD Global sunt foarte eficienti in a profita la maxim de puterea brandului Nokia. in doar cativa ani, au []. continuă pe Playtech

Daisy este cel mai nou robot de reciclare Apple. Acesta poate dezasambla 200 de iPhone-uri pe ora

Unitatile de reciclare Apple au primit in dotare un nou tip de robot care contribuie la automatizarea procesului de reciclare a produselor invechite sau defecte.

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

CEL MAI MARE CUTREMUR din 2018 s-a resimtit si la Bucuresti

Un cutremur puternic s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20. 15, in Romania. Gheorghe Marmureanu a declarat, pentru B1 TV, ca acesta a avut o magnitudine de 4,7 pe scara Richter. Este cel mai mare seism produs.

Cel mai ieftin telefon cu doua camere principale ar putea veni de la Xiaomi

Xiaomi are o gama de smartphone-uri din ce in ce mai stufoasa. Printre modelele disponibile, se va numara in curand un terminal cu o configuratie hardware modesta, dar doua camere principale. in momentul in care s-au lansat primele smartphone-uri cu doua camere principale, acestea au avut niste preturi foarte generoase. Pe de o parte, tehnologia [].

Xiaomi ar putea lansa cel mai ieftin telefon cu doua camere principale

Xiaomi are o gama de telefoane din ce in ce mai stufoasa. Printre modelele disponibile, se va numara in curand un terminal cu o configuratie hardware modesta, dar doua camere principale. in momentul in care s-au lansat primele smartphone-uri cu doua camere principale, acestea au avut niste preturi foarte generoase. Pe de o parte, tehnologia [].

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

Ambasadoarea Israelului la Bucuresti: Recunoasterea Ierusalimului drept capitala este cel mai natural lucru posibil

Tamar Samash, ambasadoarea Israelului la Bucuresti, a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca desi nu a existat nicio decizie finala in ceea ce priveste mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, exista o dorinta care spera ca va deveni realitate. Totodata, aceasta a mai adaugat ca recunoasterea Ierusalimului drept capitala Israelului este cel mai natural lucru posibil.

Un barbat din Colorado, cel mai ghinionist turist din lume: A fost muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos

Un barbat din Colorado, in varsta de 20 de ani, este cel mai ghinionist turist din lume acesta fiind muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos. Astfel, tanarul e afla in vacanta, in Hawaii, .

Ce faceau Meghan si Harry cand Kate nastea cel mai nou print din familia regala

Multi s-ar fi asteptat, poate, ca Meghan Markle si Printul Harry sa se grabeasca la spital atunci cand Ducesa de Cambridge a intrat in travaliu. Ei bine, asta nu s-a intamplat, caci cei doi aveau sa fie intr-un alt loc prezenti.

Cum actioneaza mai nou hotii, fara sa fie nevoie sa sparga usa de la casa

Pe langa hotii care intra in case prin efractie, mai nou infractorii au metode care nu presupun niciun fel de spargere. Potrivit politistilor de la Compartimentul de Prevenire al Criminalitatii, hotii mizeaza mai mult pe puterea de convingere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )