Libnet.ro
UNICEF

08:15

Normele privind asigurarea obligatorie a locuintelor se modifica din nou

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Normele privind asigurarea obligatorie a locuintelor se modifica din nou

Proprietarii isi vor putea asigura locuintele pentru riscurile de cutremur, inundatii si alunecari de teren si prin intermediul unei politie facultative, nu doar printr-o asigurare obligatorie emisa de Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor. continuă pe Wall-Street Ro

CSA: Normele cu privire la asigurarea obligatorie a locuintei revin la forma anterioara

Normele cu privire la asigurarea obligatorie a locuintei revin la forma anterioara datei de 1 septembrie 2012 iar proprietarii pot incheia fie o asigurare emisa de PAID, fie una facultativa care sa acopere riscurile de cutremur, inundatii si alunecari de teren, a hotarat, ieri, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA).

Crin Antonescu: Traian Basescu va fi suspendat din nou, daca USL castiga alegerile si Victor Ponta nu este numit premier

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, respectiv dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in.

Cotatia Sibex, din nou sub valoarea nominala

Nivelul de interes pentru piata futures inregistrat la Sibex in prima jumatate a sedintei de la mijlocul saptamanii a fost din nou unul bun, pe fondul cresterilor cumparatorii intesificandu-si strategiile.

Farul este din nou la pamant.

Echipa de pe litoral s-a facut de ras in runda cu numarul 9 si a adus din nou incertitudinea in cadrul clubului. La inceputul sezonului, optimismul nu lipsea din tabara Farului. Oficialii echipei de pe litoral au reusit sa achizitioneze cativa jucatori valorosi si l-au adus pe banca si pe Alin Artimon, tehnician cu o experienta suficient de mare pentru a duce Farul pe primele locuri ale Ligii a II-a. Au trecut noua etape si modificarile din vara nu si-au demonstrat utilitatea. Farul a .

Bobby Brown, arestat din nou pentru ca a condus sub influenta alcoolului

Din nou probleme cu legea pentru Bobby Brown. Cantaretul, care a intrat la reabilitare in luna august,.

Ionut Iftimoaie va urca din nou in ring la Superkombat Final Elimination Craiova

Veteranul Ionut Iftimoaie va urca din nou in ring, dupa o pauza de un an, urmand sa-l infrunte pe americanul James The Beast Wilson intr-un super-fight in cadrul galei Superkombat Final Elimination Craiova, care va inaugura Sala Polivalenta din localitate pe 10 noiembrie.

PROGNOZA METEO: Vremea se va RACI BRUSC duminica. Afla cand vom avea din nou 15 grade!.

Vremea se va raci incepand de duminica, urmand ca temperaturile sa scada de la maxime de 26 de grade pana la 5-10 grade, urmand ca de marti sa se mai incalzeasca, a informat, vineri, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, citat de Agerpres. In cursul zilei de maine n. r. sambata), Administratia Nationala de Meteorologie nu va emite o atentionare de cod galben, dar suntem obligati sa dam o informare privind urmatoarele aspecte: de duminica pana marti dimineata .

Justitia a respins din nou demolarea Cathedral Plaza

Gabriel Popa, ARCB: Nu inteleg cum ni s-a respins decizia, pentru ca lucrurile sunt cat se poate de clare - autorizatia era expirata, iar ei si-au continuat lucrarile * Avocatul Robert Rosu: Sentinta este fireasca, dat fiind faptul ca edificiul a fost construit cu respectarea legii, in baza unei autorizatii de construire in vigoare Curtea de Apel Bacau a respins, ieri, prin hotarare irevocabila, cererea formulata de Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) privind demolarea partiala a Cathedral Plaza - imobilul construit langa Catedrala Sf. Iosif din Capitala.

U Jolidon Cluj, invinsa din nou in Liga Campionilor

Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost invinsa sambata, pe teren propriu, de echipa croata Podravka Koprivnica, scor 19-20, in cel de-al treilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Madrid: mii de persoane protesteaza din nou impotriva proiectului de buget pentru 2013.

Cateva mii de persoane au ajuns sa umple sambata seara Plaza de Neptuno din Madrid, aflata in apropierea Congresului Deputatilor, dupa ce au luat parte la un mars prin centrul capitalei, organizat pentru a protesta impotriva prevederilor proiectului de buget pentru anul 2013, prezentat in parlament de executivul central, potrivit Agerpres. Manifestantii au fost insotiti, pe toata durata marsului, de sute de agenti ai fortelor de ordine, iar in apropierea cladirii legislativului a fost .

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )