Libnet.ro
UNICEF

00:07

UN NOU BILANT dupa cutremurul de 5,4 grade care a lovit China

Antena3 Antena3,
UN NOU BILANT dupa cutremurul de 5,4 grade care a lovit China

10- Cel putin 25 de raniti in sud-vestul Chinei, in urma unui cutremur cu magnitudinea de 5,4, informeaza AFP. Cutremurul a avut loc la ora locala 6. 40, ora Romaniei) in aceasta regiune in care. continuă pe Antena3

Alerta de tsunami si in Honduras dupa cutremurul din Chile

Honduras, care se teme de consecintele cutremurului cu magnitudinea de 8,2 grade, care a afectat coasta de nord a statului Chile, a declansat alerta de tsunami, au anuntat autoritatile, citate de AFP, potrivit Mediafax. Alerta se refera la golful Fonseca din nord-vestul tarii, pe malul Pacificului, unde Comisia permanenta de prevenire a riscurilor Copeco) a stabilit ca exista cel mai mare risc.

Evadare spectaculoasa dupa cutremurul din Chile. 300 de detinute au fugit din inchisoare

Sute de detinute au evadat de la inchisoarea din Iquique, orasul cel mai apropiat de epicentrul cutremurului cu magnitudinea de 8,2 grade, a anuntat ministrul de Interne, citat de AFP. Oficialul a.

Marina peruana a lansat o alerta de tsunami in sudul Peru dupa cutremurul din Chile

Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 s-a produs miercuri seara in extremul nordic al Chile, generand o noua alerta de tsunami, la 24 de ore dupa ce a avut loc un prim seism in urma cu 24 de ore, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )