Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un nou cutremur in Romania! S-a produs in urma cu putin timp! Detalii de ultim moment

B1 B1,
Un nou cutremur in Romania! S-a produs in urma cu putin timp! Detalii de ultim moment

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in judetul Vrancea. Acesta este al doilea seism inregistrat duminica in Romania, dupa cel din judetul Buzau, care a avut magnitudi. continuă pe B1

Nou cutremur in Romania in aceasta dimineata. Ce magnitudine a avut seismul

Un nou cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 8:55, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, dupa unul similar care a avut loc in urma cu aproximativ.

Cutremur de 4,5 grade in urma cu putin timp! Specialistii, UIMITI de noul epicentru

Un cutremur cu magnitudine 4,5 a avut loc joi la ora locala 6:14, in Marea Norvegiei, anunta USGC. Seismul s-a declansat la o adancime de 10 km, fara a exista alerta de tsunami, dar punand in garda.

ALERTA: Al doilea CUTREMUR al zilei, in Romania, cu putin timp in urma!

Un nou cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 8:55, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, dupa unul similar care a avut loc in urma cu aproximativ cinci ore.

CUTREMURE, in lant, in Romania! Al treilea seism a avut loc in urma cu PUTIN TIMP

Un al treilea cutremur a avut loc, vineri dimineata, in Romania! De data aceasta, seismul a avut magnitudinea de 2,7 pe Richter, in judetul Buzau.

CUTREMUR DEVASTATOR in urma cu putin timp! Sunt zeci de VICTIME! Specialistii asteapta replici PUTERNICE

Uncutremur puternic a avut loc in China, in urma cu scurt timp! Potrivit primelor informatii,o persoana a murit, alte 63 au fost ranite, iar alte cateva sute sunt date disparute,.

Nou cutremur in Romania, azi-noapte

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, la ora locala 2:21, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la adancimea de 136 de kilometri, potrivit.

Un nou cutremur de 3 grade pe Richter, la ora 8:55

Un nou cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 8:55, .

Cutremur in Romania. Seismic Center l-a anuntat cu cateva zile inainte

Cutremur in Romania. Un nou cutremur s-a produs in Romania, in judetul Buzau, la ora 2. 22,la adancimea de 136 de km. Seismul a avut 4. 1 pe scara Richter, Cutremur in Romania. Seismic Center.

Un nou cutremur in Vrancea cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in judetul Vrancea. Acesta este al doilea seism inregistrat duminica in Romania, dupa cel din judetul Buzau, care a avut magnitudinea de 4,1 pe Richter.

ALERTA: Romania ZGUDUITA de un nou cutremur! Specialistii trag semnalul de alarma

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 s-a produs,in noaptea de smbata spre dumiica, in judetul Buzau, Seismul este al patruleacu magnitudine peste 4 grade, care se inregistreaza in Buzau in.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )