Libnet.ro
UNICEF

20:30

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru luni, 10 iunie. Sub energia norocoasa a lui Jupiter. Cine are noroc in dragoste azi?

B1 B1,
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru luni, 10 iunie. Sub energia norocoasa a lui Jupiter. Cine are noroc in dragoste azi?

O zi scaldata in energia norocoasa a lui Jupiter aflat acum in opozitie cu Soarele. Si cele mai ambitioase vise se pot implini. Un moment puternic care iti poate da aripi in urmatoarele saptamani, nu doar azi. Afla ce. continuă pe B1

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, Duminica 9 iunie 2019. Mesajul de Duminica de la ingerii iubirii!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, DUMINICA 9 iunie 2019. Iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Prognoza meteo pentru luni, 10 iunie. De cand scapam de ploi

Luni, 10 iunie, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile sudice si estice, precum si in zona de munte. Mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari, averse ce vor avea si car.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 iunie. Taurii trebuie sa aleaga iubirea, Berbecii sunt nevoiti sa se faca utili pentru ceilalti

Iata pentru LUNI 10 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Curs valutar BNR, luni, 10 iunie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, luni, 10 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7595 lei minim de 4,7487 si maxim [] .

HOROSCOP DRAGOSTE 10 IUNIE. Gemenii petrec o zi minunata cu persoana iubita, Taurii sunt pregatiti pentru fericirea in doi

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, luni 10 iunie 2019. O zi scaldata in energia norocoasa a lui Jupiter aflat acum in opozitie cu Soarele. Si cele mai ambitioase vise se pot implini.

Luni, 10 iunie, Adevarul iti aduce De vorba cu Mussolini Emil Ludwig

Luni, 10 iunie, ziarul apare si impreuna cu titlul De vorba cu Mussolini. Autorul, Emil Ludwig, este binecunoscut pentru popularele sale lucrari biografice ce combina faptele istorice cu psihanaliza. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in stoc limitat.

HOROSCOP. Mesajul runelor pentru saptamana 10-16 iunie 2019. Taurii au parte de castiguri benefice, Gemenii gasesc lumina

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 10-16 IUNIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 10-16 iunie. Sobolanii gasesc aliati, Tigrii sunt coplesiti de munca

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 10-16IUNIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al.

HOROSCOP DRAGOSTE 8 IUNIE. Berbecii isi fac planuri cu persoana iubita, Gemenii pun lucrurile la punct in relatie

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, sambata 8 iunie 2019. Saptamana de lucru s-a incheiat iar tie iti este gandul la vacanta. Nici nu e de mirare avand in vedere contextul astral.

HOROSCOP DRAGOSTE 7 IUNIE. Berbecii trebuie sa petreaca timp cu persoana iubita, Taurii trebuie sa devina responsabili

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 7 iunie 2019. Tocmai ce a intrat in Rac si Mercur face sextil cu imprevizibilul Uranus, aflat in Taur. Ce aduce aceasta conjuncture astrala?.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )