Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar BNR, luni, 10 iunie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, luni, 10 iunie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, luni, 10 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7595 lei minim de 4,7487 si maxim [] . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, vineri, 7 iunie: Leul s-a depreciat in raport cu euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 7 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7190 lei in crestere cu 0,0007) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7595 [] .

Prognoza meteo pentru luni, 10 iunie. De cand scapam de ploi

Luni, 10 iunie, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile sudice si estice, precum si in zona de munte. Mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari, averse ce vor avea si car.

Luni, 10 iunie, Adevarul iti aduce De vorba cu Mussolini Emil Ludwig

Luni, 10 iunie, ziarul apare si impreuna cu titlul De vorba cu Mussolini. Autorul, Emil Ludwig, este binecunoscut pentru popularele sale lucrari biografice ce combina faptele istorice cu psihanaliza. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in stoc limitat.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru luni, 10 iunie. Sub energia norocoasa a lui Jupiter. Cine are noroc in dragoste azi?

O zi scaldata in energia norocoasa a lui Jupiter aflat acum in opozitie cu Soarele. Si cele mai ambitioase vise se pot implini. Un moment puternic care iti poate da aripi in urmatoarele saptamani, nu doar azi. Afla ce.

HOROSCOP DRAGOSTE 10 IUNIE. Gemenii petrec o zi minunata cu persoana iubita, Taurii sunt pregatiti pentru fericirea in doi

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, luni 10 iunie 2019. O zi scaldata in energia norocoasa a lui Jupiter aflat acum in opozitie cu Soarele. Si cele mai ambitioase vise se pot implini.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 iunie. Taurii trebuie sa aleaga iubirea, Berbecii sunt nevoiti sa se faca utili pentru ceilalti

Iata pentru LUNI 10 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 10 IUNIE. Taurii trebuie sa reflecte la ce isi doresc cu adevarat, Berbecii au o zi minunata

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 10 IUNIE 2019; astazi este o zi scaldata in energia norocoasa a norocosului Jupiter care este retrograd si in opozitie cu Soarele acum. Cele mai ambitioase vise.

Cod galben de inundatii pe rauri din 35 de judete pana luni, 10 iunie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, o avertizare cod galben de inundatii valabila pe rauri din mai multe judete, printre care si Calarasi.

HOROSCOP 10 iunie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii obtin rezultate excelente. Balantele sunt atente la detalii

Camelia Patrascanu a pezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 10 iunie. Harnicie azi si rezutlate exceptionale, ata prin abilitatile noastr si daca suntem atenti la.

CALENDAR ORTODOX 10 IUNIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Timotei a trait in timpul imparatului Iulian Apostatul 361-363). Pentru sfintenia sa, a primit de la Dumnezeu darul facerii de minuni. Din minunile sale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )