Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un nou incendiu a izbucnit in blocul groazei din Iasi, afectat de o explozie soldata cu doi morti si 11 raniti

Adevărul Adevărul,
Un nou incendiu a izbucnit in blocul groazei din Iasi, afectat de o explozie soldata cu doi morti si 11 raniti

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi care, luni seara, a fost afectat de o explozie soldata cu doi morti si 11 raniti. Purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Loredana Covalschi, a declarat pentru News. ro, ca au ars mai multe materiale textile si carti aflate in imobilul respectiv. Din primele informatii furnizate de reprezentantii ISU, incendiul a fost stins. continuă pe Adevărul

Doua etaje ale unui bloc din Iasi au sarit in aer. Doi oameni au murit si 11 sunt raniti grav. Primele imagini de la fata locului

O explozie intr-un bloc din Iasi, din zona Copou, a izbucnit luni seara. Deflagratia a fost urmata de un incendiu puternic.

Blocul din Iasi in care au murit doua persoane, iar alte 11 au fost ranite, cuprins de un nou incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi in care, luni seara, doua persoane au murit si 11 au fost ranite, in urma unei explozii.

Cauza exploziei la blocul din Iasi. Tragedia putea fi evitata

Reprezentantii companiei de gaze au gasit o teava fisurata chiar langa blocul din Iasi, care acum doua seri aproape ca a fost aruncat in aer de o explozie. Sunt asteptati si expertii INSEMEX de.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: O persoana a murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. O persoana a murit in urma exploziei. De asemenea, mai.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

Incendiu in blocul afectat de explozie, la Iasi. Cladirea arata ca dupa bombardament

Un incendiu a avut loc joi dimineata in blocul din Iasi care a fost afectat de o explozie in urma cu doua zile. Focul a izbucnit la subsolul cladirii si a fost lichidat la scurt timp de.

Explozie intr-un bloc de locuinte din Iasi. Starea victimelor este stabila

11 persoane au necesitat ingrijiri medicale, in urma unei explozii care a avut loc, luni seara, intr-un bloc din cartierul rezidential iesean Copou. Potrivit coordonatorului UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon, Diana Cimpoesu, starea victimelor ranite este stabila, iar trei persoane sunt internate in spital pentru evaluarea starii de sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )