Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua etaje ale unui bloc din Iasi au sarit in aer. Doi oameni au murit si 11 sunt raniti grav. Primele imagini de la fata locului

Antena3 Antena3,
Doua etaje ale unui bloc din Iasi au sarit in aer. Doi oameni au murit si 11 sunt raniti grav. Primele imagini de la fata locului

O explozie intr-un bloc din Iasi, din zona Copou, a izbucnit luni seara. Deflagratia a fost urmata de un incendiu puternic. continuă pe Antena3

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: O persoana a murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. O persoana a murit in urma exploziei. De asemenea, mai.

Patru adolescenti, principalii suspecti pentru uciderea unui barbat din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Patru baieti sunt suspecti de uciderea unui barbat din Marea Britanie. Incidentul a avut loc in fata unui McDonalds, iar victima a fost dusa la spital, dar a murit la scurt timp, potrivit Daily Mail.

ISIS a executat 24 de civili dupa cucerirea unui sat din nordul Siriei

Jihadistii gruparii Stat Islamic au asasinat 24 de civili dupa ocuparea unui sat din apropiere de Minbej, o localitate din nordul Siriei care este teatrul luptelor cu o alianta kurdo-araba, a anuntat vineri Observatorul sirian al drepturilor omului OSDO), citat de AFP, preluata de Agerpres.

VIDEO. Atentat cu un camion incarcat cu explozibil in fata unui hotel din Afganistan, locuit de straini

Un camion capcana a facut explozie, in noaptea de duminica spre luni, in fata unui hotel securizat, locuit in principal de straini, situat in zona orasului Kabul, capitala Afganistanului.

Premierul Valls recunoaste esecul justitiei in cazul unui atacator din biserica

Decizia justitiei antiteroriste de a-l elibera pe, Adel Kermiche, unul dintre autorii atacului dintr-o biserica din Etienne-du-Rouvray, Franta si de a-l plasa in regim de arest la domiciliu partial cu obligatia de a purta o bratara electronica este un esec, trebuie sa recunoastem acest lucru, a declarat astazi prim-ministrul Manuel Valls intr-un interviu pentru Le Monde, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )