Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un nou judet din Romania va avea autostrada. Ministrul Transporturilor: Este un moment istoric

Antena3 Antena3,
Un nou judet din Romania va avea autostrada. Ministrul Transporturilor: Este un moment istoric

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, vineri, ca semnarea primului contract de proiectare si executie a primei sectiuni de autostrada din judetul Salaj este un moment istoric. continuă pe Antena3

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Topul oraselor smart din Romania: Bucurestiul sta prost in comparatie cu Cluj-Napoca sau Alba-Iulia

Integratorul de solutii inteligente la cheie Vegacomp Consulting intra in cel de-al treilea an in care prezinta radiografia proiectelor Smart City din Romania, iar raportul lunii iunie 2020 aduce, pe lista, 594 de initiative aflate in stadiul de.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buza

Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buzau

ACTUALIZARE - Green Weee: A fost afectata doar o mica parte a platformei de depozitare exterioara --- Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

A fost semnat contractul pentru un nou tronson din Autostrada Transilvania. Ministrul Transporturilor: Asistam la un moment istoric

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia unui tronson in lungime de aproximativ 12 kilometri. Semnarea contractului s-a facut in prezenta premierului Ludovic Orban si a ministrilor Transporturilor si Economiei.

Avertisment nou pentru bolnavii de coronavirus din Romania: ce se intampla cu asimptomaticii

Din cauza cresterii semnificative a numarului de cazuri de coronavirus inregistrate in Romania, autoritatile cauta solutii pentru eliberarea paturilor de spital. Pana de curand, o.

Uber se lanseaza intr-un nou oras din Romania

Incepand din aceasta dupa-amiaza, Uber va fi disponibil in Constanta, destinatia de la malul Marii Negre preferata atat de romani, cat si de turisti din alte colturi ale lumii.

SUA, raport dur despre traficul de persoane din Romania VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a declarat vineri ca a luat nota de publicarea raportului .

Cum este sarbatorita Ziua Drapelului National in marile orase din Romania

ZiuaDrapelului National este sarbatorita la data de 26 iunie, fiind proclamata Z prinLegea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, aceasta zi va fi marcata de catre autoritatile publice.

Pandemia din Romania, in cele mai importante statistici: cum intram in valul doi

Daca nu era evident din cifrele obtinute in ultimele saptamani, relaxarea masurilor de preventie a dus la o explozie a numarului de cazuri in Romania. Situatia de acum este similara cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )