Libnet.ro
UNICEF

20:45

A fost semnat contractul pentru un nou tronson din Autostrada Transilvania. Ministrul Transporturilor: Asistam la un moment istoric

Adevărul Adevărul,
A fost semnat contractul pentru un nou tronson din Autostrada Transilvania. Ministrul Transporturilor: Asistam la un moment istoric

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia unui tronson in lungime de aproximativ 12 kilometri. Semnarea contractului s-a facut in prezenta premierului Ludovic Orban si a ministrilor Transporturilor si Economiei. continuă pe Adevărul

Contract semnat pentru un tronson din Autostrada Transilvania: UMB va construi 12 km intre Zimbor si Poarta Salajului pentru circa 140 de mil. euro

Asocierea de firme romanesti UMB - Tehnostrade - SAPE Construct va construi 12,24 km din autostrada Transilvania intre Zimbor si Poarta Salajului pentru circa 680 de milioane de lei. Contractul a fost semnat vineri la Zalau si marcheaza al doilea lot al Autostrazii Transilvania pe care constructorul bacauan UMB va lucra, dupa Gilau - Nadaselu. Cu toate acestea, tronsonul Zimbor - Poarta Salajului risca sa devina un nou tronson muzeu la finalizarea lucrarilor.

Nelu Tataru: Vineri va fi semnat contractul pentru 115 milioane de masti

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca vineri se va semna contractul pentru 115 milioane de masti, care urmeaza sa fie distribuite catre 2,3 milioane de persoane cu venituri mici. Potrivit ministrului, intreaga cantitate trebuie livrata in 7 zile.

Autrostrada Transilvania. A fost semnat contractul pentru prima sectiune din Salaj.Cine o va construi

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, vineri, ca semnarea primului contract de proiectare si executie a primei sectiuni de autostrada din judetul Salaj este un moment istoric, fiind vorba despre un tronson de 12 kilometri, intre Zimbor si Poarta Salajului. El a spus ca in acest an vor fi dati in folosinta 25 de kilometri din Autostrada Transilvania.

Ponta il acuza pe Tataru ca a dat cu dedicatie mega-contractul pentru mastile de protectie: Bietul om adusese 100 de milioane de masti si nu voia nimeni sa le cumpere

Victor Ponta lanseaza acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii, sustinand ca mega-contractul pentru cele 115 milioane de masti a fost atribuit unei firme care adusese mastile in tara din aprilie, dar nu i le cumpara nimeni. Potrivit lui Ponta, caietul de sarcini a fost modificat astfel incat sa corespunda stocului existent la companie.

Un nou judet din Romania va avea autostrada. Ministrul Transporturilor: Este un moment istoric

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, vineri, ca semnarea primului contract de proiectare si executie a primei sectiuni de autostrada din judetul Salaj este un moment istoric.

Nu incheiati contractul pentru gaze pana nu verificati aceste clauze! Pot fi adevarate capcane!

Contractele de furnizare a gazelor naturale sunt pline de capcane. Este avertismentul asociatiei Energia Inteligenta care a analizat ofertele dar si conditiile din contractele propuse pentru a fi semnate de catre consumatorii casnici incepand cu data de 1 iulie 2020.

Box: Legendarul Roberto Duran a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Panamezul Roberto Duran, legenda a boxului mondial, a fost spitalizat joi seara, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat pe Instagram fiul sau Robin, potrivit AFP.

Noi avertizari de ploi torentiale si vijelii emise de meteorologi pentru mare parte din tara

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice a fost emisa de meteorologi pentru zona de munte, Moldova, Dobrogea si local in Muntenia si Transilvania. De asemenea, mai multe judete sunt sub avertizare Cod galben.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )