Libnet.ro
UNICEF

07:30

NOU PAS spre normalizarea relatiilor: Pristina acorda o AMNISTIE etnicilor sarbi din Kosovo.

România Liberă România Liberă,
NOU PAS spre normalizarea relatiilor: Pristina acorda o AMNISTIE etnicilor sarbi din Kosovo.

Parlamentul din Kosovo a adoptat joi o lege acordand o amnistie etnicilor sarbi din Kosovo care s-au opus uneori violent independentei acestui teritoriu, o masura vizand sa faciliteze punerea in aplicare a acordului privind normalizarea relatiilor cu Serbia, sub patronaj european, informeaza Mediafax. Aceasta lege, adoptata cu o larga majoritate, prevede ca aproximativ 70 de infractiuni comise inainte de 20 iunie 2013 sa fie exceptate de la proceduri penale, astfel incat ca cei care au fost . continuă pe România Liberă

Pristina acorda o amnistie etnicilor sarbi din Kosovo, un nou pas spre normalizarea relatiilor.

Parlamentul din Kosovo a adoptat joi o lege acordand o amnistie etnicilor sarbi din Kosovo care s-au opus uneori violent independentei acestui teritoriu, o masura vizand sa faciliteze punerea in aplicare a acordului privind normalizarea relatiilor cu Serbia, sub patronaj european, informeaza Mediafax. Aceasta lege, adoptata cu o larga majoritate, prevede ca aproximativ 70 de infractiuni comise inainte de 20 iunie 2013 sa fie exceptate de la proceduri penale, astfel incat ca cei care au fost .

Pristina acorda o amnistie etnicilor sarbi din Kosovo, un nou pas spre normalizarea relatiilor

Parlamentul din Kosovo a adoptat joi o lege acordand o amnistie etnicilor sarbi din Kosovo care s-au opus uneori violent independentei acestui teritoriu, o masura vizand sa faciliteze punerea in aplicare a.

Froome mai face un pas spre castigarea Turului Frantei

Britanicul Chris Froome este de neoprit in editia din acest an a Turului Frantei si cu ocazia contratimpului individual programat, miercuri, in etapa a 11-a, la Mont Saint-Michel, liderul echipei Sky a facut din nou spectacol.

Intalnire Serghei Lavrov - Titus Corlatean. Lavrov: Rusia impartaseste aspiratia Romaniei spre dezvoltarea relatiilor bilaterale

Rusia impartaseste aspiratia Romaniei spre dezvoltarea deplina a relatiilor bilaterale, a declarat, marti, ministrul de externe al Federatiei Ruse, Serghei Lavrov, la inceperea intrevederii cu omologul sau roman Titus Corlatean, anunta Agerpres, citand Itar-Tass. Lavrov a amintit ca, in iulie anul acesta, s-au implinit zece ani de la semnarea Tratatului de prietenie si cooperare dintre Romania si Rusia, iar in octombrie se vor marca 135 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre cele doua tari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )