Libnet.ro
UNICEF

10:30

Intalnire Serghei Lavrov - Titus Corlatean. Lavrov: Rusia impartaseste aspiratia Romaniei spre dezvoltarea relatiilor bilaterale

Hotnews Hotnews,
 Intalnire Serghei Lavrov - Titus Corlatean. Lavrov: Rusia impartaseste aspiratia Romaniei spre dezvoltarea relatiilor bilaterale

Rusia impartaseste aspiratia Romaniei spre dezvoltarea deplina a relatiilor bilaterale, a declarat, marti, ministrul de externe al Federatiei Ruse, Serghei Lavrov, la inceperea intrevederii cu omologul sau roman Titus Corlatean, anunta Agerpres, citand Itar-Tass. Lavrov a amintit ca, in iulie anul acesta, s-au implinit zece ani de la semnarea Tratatului de prietenie si cooperare dintre Romania si Rusia, iar in octombrie se vor marca 135 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre cele doua tari. continuă pe Hotnews

Titus Corlatean, in Rusia: E total gresit sa vorbim despre romanizarea Republicii Moldova

Romania si Republica Moldova au o istorie si cultura comune, de aceea e total gresit sa se vorbeasca despre romanizarea statului vecin, ai carui cetateni isi vor alege viitorul in mod liber, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean, intr-un interviu acordat agentiei ruse Interfax, cu prilejul vizitei sale la Moscova, transmite Agerpres.

Titus Corlatean: Rusia e deschisa pentru reluarea lucrarilor comisiei privind Tezaurul

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a spus, marti, dupa o intalnire cu omologul rus Serghei Lavrov, ca Moscova este deschisa pentru reluarea lucrarilor comisiei mixte privind problemele istorice, printre care.

Serghei Lavrov, dupa intalnirea cu Titus Corlatean: Republica Moldova trebuie sa ramana un stat suveran

Rusia continua sa sprijine integritatea teritoriala a Republicii Moldova, care ar trebui sa isi mentina suveranitatea, a declarat marti ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in urma discutiilor cu omologul sau roman, Titus Corlatean, relateaza Itar-Tass, preluata de Mediafax.

UPDATE Serghei Lavrov: Rusia si Romania au toate mijloacele pentru a creste calitatea relatiilor bilaterale. Corlatean i-a inmanat lui Lavrov un timbru postal jubiliar

Rusia si Romania au toate mijloacele pentru a creste calitatea relatiilor bilaterale, a declarat marti, la Moscova, ministrul rus de externe Serghei Lavrov, la finalul intrevederii cu omologul sau roman Titus Corlatean, informeaza agentia Itar-Tass, preluata de Agerpres.

Titus Corlatean, in vizita in Rusia

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, efectueaza in perioada 8-10 iulie 2013, o vizita la Moscova pentru convorbiri oficiale cu omologul rus, Serghei Lavrov. Vizita reprezinta primul contact, in plan bilateral, la nivel de ministri ai afacerilor externe, dupa 2009.

Serghei Lavrov: Romania este un partener important al Rusiei in sud-estul Europei

Rusia considera Romania un partener important in sud-estul Europei, a declarat ministrul rus de Externe in urma unei intalniri cu ministrul roman de Externe Titus Corlatean marti, la Moscova, relateaza Itar-Tass.

Serghei Lavrov: Republica Moldova trebuie sa ramana un stat suveran.

Rusia continua sa sprijine integritatea teritoriala a Republicii Moldova, care ar trebui sa isi mentina suveranitatea, a declarat, marti, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in urma discutiilor cu omologul sau roman, Titus Corlatean, relateaza Itar-Tass, in pagina electronica, scrie Mediafax. Pozitia Rusiei pe aceasta tema este binecunoscuta. Ne exprimam sprijinul continuu pentru integritatea teritoriala a R. Moldova, pentru ca aceasta sa ramana un stat suveran, a declarat .

Titus Corlatean va efectua o vizita la Moscova

Titus Corlatean, Ministrul Afacerilor Externe, va efectua in perioada 8-10 iulie, o vizita la Moscova pentru convorbiri oficiale cu omologul rus, Serghei Lavrov, potrivit unui comunicat de presa emis de Minsterul Afacerilor Externe MAE).

Ministrul de Externe Titus Corlatean, in vizita la Moscova in perioada 8-10 iulie

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, efectueaza in perioada 8-10 iulie 2013 o vizita la Moscova pentru convorbiri oficiale cu omologul rus, Serghei Lavrov, infomeaza MAE, intr-un comunicat. Vizita reprezinta primul contact, in plan bilateral, la nivel de ministri ai afacerilor externe, dupa 2009.

Serghei Lavrov: Sistemul de aparare antiracheta ramane o problema inca nesolutionata in relatiile dintre Rusia si NATO

Sistemul american de aparare antiracheta ramane si in prezent o problema nesolutionata in relatiile dintre Rusia si NATO, a declarat, marti, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, la finalul intrevederii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )