Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un nou protest anuntat vineri pentru a marca o saptamna de la violentele din 10 august, sub deviza Democratia moare n gaze si bastoane!

Hotnews Hotnews,
 Un nou protest anuntat vineri pentru a marca o saptamna de la violentele din 10 august, sub deviza Democratia moare n gaze si bastoane!

Un nou protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri medicale. Manifestatia va avea loc sub deviza Democratia moare in gaze si bastoane!. continuă pe Hotnews

Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august

Aproximativ 200 de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea.

LIVETEXT VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Unele persoane poarta masca de gaze

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. 43: Lumea striga M. 36: Unele persoane poarta masca de gaze. Unii scandeaza Unitate21. 27: Lumea scandeaza Demisia!, Justitie, nu coruptie!.

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Protestatarii s-au ntors cu spatele catre sediul Guvernului tinnd minile n sus

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. Oamenii au scandat Unitate; Demisia! si Justitie, nu coruptie!. UPDATE 23:00 Protestatarii s-au intors cu spatele catre sediul Guvernului, tinand mainile in sus, potrivit Agerpres. Gestul a fost facut la ora 22,45, cand fusese convocata pe retelele de socializare o actiune de comemorare a violentelor inregistrate la mitingul din 10 august.

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei

Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba despre o actiune de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor de vinerea trecuta, potrivit mesajului de pe pagina.

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei (FOTO)

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Unii dintre protestatari poarta masti de gaze. Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste cu preocupare situatia din Romania si considera ca independenta justitiei si actiunile pentru combaterea coruptiei sunt foarte importante, se arata intr-un comunicat al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )